Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
rinkycat

Μόλις αγόρασα το Lumia 435. Γνωρίζει κανείς, γιατί όταν πάω να κατεβάσω κάποιο application, δεν το κατεβάζει και βγάζει το μήνυμα "My family setup needed. My Family needs to be set up before you can get this app. Ask a parent to go to windowsphone.com/family on their computer, sign in with their Microsoft account, and set up My Family. ???

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

jophiel

Κατα την εγκατάσταση του κινητού έβαλες ότι είσαι ανήλικη και η εφαρμογή που θέλεις είναι για πιο μεγάλους. Μια λύση είναι να κανείς επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και να βάλεις ημερομηνία γέννησης ενήλικου ή να κανείς τη διαδικασία που περιγράφεται στο μήνυμα.

2 Σχόλια

rinkycat

Ναι.. κάτι τέτοιο έκανα. Το διόρθωσα. Ευχαριστώ! Να ρωτήσω κατι ακόμα... Το κινητό μου ήρθε με γαλλική γλώσσα. Αφού μου έβγαλε την ψυχή και κατάφερα να βγάλω μια άκρη κυρίως μαντεύοντας, προσπαθώ τώρα να εγκαταστήσω τα ελληνικά από τα settings του keyboard. Αφού έκανε το download σχετικά γρήγορα, έχει κολλήσει εδώ και 1 ώρα στο preparing to install... Είναι φυσιολογικό αυτό? Χρειαζεται τόση ώρα ή απλά έχει κολλήσει?

jophiel

Το παθαίνει σε σπάνιες περιπτώσεις. Σταμάτησε τη διαδικασία και ξεκίνησε την πάλι. Θα πρέπει να το κάνει σε λίγα λεπτά το πολύ και όχι μια ώρα. Αν μπαίνεις με data, τότε μπορεί να καθυστερεί λόγω του φορέα. Δοκίμασε το με wifi.

Όνομα χρήστη