Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
STLiner_87

κέρδισα ενα Beta key για την δοκιμαστική εκδοση του παιχνιδιου, με την οποία μπορω να παιξω το παιχνίδι μεσω ονλαιν, ολο εως και την τριτη 2-2-16.
Το παιχνίδι μαγκες ειναι ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!
Γραφικά....τελεια, απολυτος ρεαλισμός κινήσεων, πας παντου, σε δρομους, στενά, κανεις οτι θες, εξερευνεις κτιρια, σκαρφαλώνεις σε ταράτσες, ψαχνεις για οτι φανταστεις χρησιμο, σε ενα κοσμο κατεστραμένο απο τα φυσικά φαινόμενα στυλ the day after tommorow, και ερχεσαι αντιμέτωπος με αναρχο-αντιεξουσιαστικες ομάδες που θελουν να κυριαρχήσουν στην κατεστραμενη πόλη της νεας υόρκης...
καταπληκτικά γραφικά, λεπτομέρεια τρομερη, κοσμος, φτωχοι, αστεγοι, πεινασμένοι παντου ψαχνουν να κρυφτουν, να ζεσταθουν, και εσεις ειτε ακολουθειτε το στόρυ και τις αποστολές που ειναι φοβερες, ειτε περιπλανειστε στο τεράστιο αυτο μέρος οπως γινεται με το GtA....(Μονο που εδω μιλάμε για γραφικά...και οχι για προχειριές!)
ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ, και βαράω το κεφάλι μου γιατι λογω και της δουλειάς μου και υποχρεώσεων δε προλαβαινω να το παιξω εως τη τριτη που ληγει το μεσημέρι το "ελευθέρας" οσο θα ηθελα....
Θα το αγοράσω σιγουρα....το παιχνίδι ΔΑΓΚΩΝΕΙ!

Benutzername

2 Antworten

Scarsick

Απο μια BETA όλα αυτά ε?.....Πλάκα μας κάνεις έτσι? Καλό είναι να μην βγαίνουν γρήγορα συμπεράσματα. Γιατί δεν μας κάνεις ένα review τώρα που βγήκε το παίχνιδι?

ΥΓ: Τα γραφικά δεν μπορούν να σώσουν ένα παιχνίδι (The Order 1886 , Ryse : Son Of Rome etc)

1 Kommentar

Benutzername

1 Kommentar

STLiner_87

εσυ απο αυτο που εγραψα αυτο κατάλαβες φιλε μου? τα γραφικά μετράνε κακα τα ψέμματα για εναν που απο ps3/xbox360 εσκασε ενα καρο λεφτά για να πάρει τα ps4/xboxOne. Οσο να είναι μετράει αυτό που βλέπεις να ειναι ρεαλιστικό και ζωντανό...
ΟΜΩΣ
αυτό που θα πάθετε πλάκα παιζοντας το ειναι το ολο concept...
το παιχνίδι θα γράψει ιστορία...trust me....

Benutzername