Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
sacrificed77

Ρωτάω όσους έχουν Φαλαπ (φαρυγγολαρυγγική και όχι γαστροοισοφαγική) παλινδρόμηση.
Όσοι δηλαδή νιώθουν έναν κόμπο στο λαιμό που δεν φεύγει με τίποτα (χώρια το βήχα και άλλα συμπτώματα)
Έχετε δει βελτίωση με αυτό;
Λειτουργεί με μια σταθερή δοσολογία καθημερινά ή το παίρνετε όταν νιώθετε μια έξαρση για να ηρεμήσετε;
Είναι τόσο κουραστικό, και μετά από τόσα πολλά χρόνια δεν μπορώ άλλο να συνεχίσει έτσι αυτή η κατάσταση.
Μακάρι να απαλλαγούμε όλοι μας, μόνο εμείς ξέρουμε πόσο μας επηρεάζει και μας καταστρέφει τη ζωή και την ψυχολογία.
Ευχαριστώ!

Benutzername

1 Antwort

LydK

Είχα και εγώ φαρυγγολαρυγγική παλινδρόμηση. Βοηθάει αν το παίρνεις σε σταθερή βάση . Εμένα με βοήθησε πολύ και η μαστίχα Χίου είτε σε χάπι είτε μαστιχέλαιο το βάζεις σε 1 λίτρο νερό και το πίνεις σιγά σιγά . Εγώ με τα παραπάνω ,σωστή διατροφή, και υπερύψωση κρεβατιού μπορώ να πώ έγινα καλά κατα 95 %.

4 Kommentare

LydK

Διατροφη:όχι κρεμμύδια όσπρια αλλαντικά σάλτσες ντομάτες όχι τηγανητά όχι καρυκεύματα. Ναι χυμός μπανάνας, ταχίνι βοηθάει πολύ , βρώμη και γενικότερα απλά φαγητά κότα ,ψαρι,ρύζι ,μακαρόνια,κολοκυθακια βραστά κλπ. Τον πρώτο καιρό είχα πάρει και ένζυμα που βοηθάμε χώνεψη. . Αυτά εν περίληψη....Στην αρχή για 3 μέρες ότι έτρωγα το άλεθα...και αυτό με βοήθησε παρά πολύ.

sacrificed77

Το ταχίνι είδα ότι δεν με ενοχλεί οπότε θα συνεχίσω να το τρώω. Και το δεύτερο μαξιλάρι. Για τη μαστίχα δεν θυμάμαι να το είχα ακούσει και μάλλον θα το δοκιμάσω.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! ?

korkor

Το μαστιχελαιο το βάζατε σε νερό? έχετε να προτείνετε κάποιο?

LydK

Ναι το έβαζα σε 1 λίτρο νερο και το έπινα.

Benutzername