Το αιθέριο έλαιο Ylang-ylang προέρχεται από τα άνθη του δέντρου Cananga odorata και έχει έντονο, γλυκό, λουλουδάτο άρωμα. Χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία και σε καλλυντικά προϊόντα.
Σε καυστήρα ελαίου ή κεραμικό αρωματοδοχείο, απελευθερώνει το άρωμά του στον χώρο. Δεν προορίζεται για κατάποση.
- Φυτό: Ylang-ylang (Cananga odorata)
- Χαρακτήρας αρώματος: Λουλουδάτος
- Ποσότητα: 20 ml
- Άρωμα / Φυτό
- Ylang-ylang
- Ποσότητα
- 20 ml
- Χαρακτήρας Αρώματος
- Λουλουδάτο
- με Σταγονόμετρο
- Όχι
Σημαντική πληροφορία
Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.