La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
Jack_Maslov

Αν εχετε δοκιμασει τα Cloud II και τα Cloud Alpha S, εχω δυο ερωτησεις για τα δυο ακουστικα αυτα:

1. Το μπασο στα Alpha S ειναι πιο ηπιο απο οτι στα Cloud II; Επειδη εχω δει πολλες αναφορες σε αυτο, αλλα αν δουμε τα frequency response διαγραμματα μεταξυ των δυο, εχουν πρακτικα το ιδιο μπασο.

2. Για μουσικη και ανεση στα αυτια απο την πλευρα του ηχου κατα την ακροαση, λενε οτι τα Cloud II ειναι πιο crisp σε σχεση με τα Alpha S, αλλα υπαρχουν και αλλες κριτικες απο λιγοτερα ατομα, που ισχυριζονται το αντιθετο. Οποτε τα Cloud II ειναι κατα τη γνωμη σας καλυτερα για μουσικη ή τα Alpha S;

Ρωταω απολυτα μονο για την ποιοτητα ηχου, ανεξαρτητως απο την ανεση τον ακουστικων πανω στο κεφαλι. Ευχαριστω για τον κοπο να απαντησετε.

Nume de utilizator

1 Răspuns

Gerasimos_Stamatatos

δεν είναι ειδικός αλλά έχω κάνει αρκετή έρευνα πάνω στο θέμα των ακουστικών. αυτά είναι κατά κύριο λόγο gaming headsets. αν θες ακουστικά για μουσική καλύτερα να ψάξεις αλλού. αυτό γιατί οι εταιρίες δίνουν έμφαση σε άλλα χαρακτηριστικά που κάνουν την ακρόαση μουσικής καλύτερη στα ακουστικά τα οποία προορίζονται για αυτήν. αυτό δεν σημαίνει πως θα σε απογοητευσουν αλλα σίγουρα θα βρεις κάτι καλύτερο για μουσική

Nume de utilizator