Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
Ioannis_Tzimopoulos

Μπορούμε να βάλουμε στην μία θύρα του UPS πολύμπριζο 6-8 μπριζών; Επίσης, μπορούμε να βάλουμε το πολύμπριζο και πάνω του να βάλουμε το UPS; Τι ισχύει όταν δεν φτάνει το καλώδιο και πρεπει να χρησιμοποιηθεί πολύμπριζο και ups;

Benutzername

2 Antworten

Sky_Lord

Στην εξοδο ναι μπορεις να βαλεις. Ολες του οι πριζες παράλληλα ειναι. Πολυμπριζα ναι μπορείς να βαλεις στην εισοδο αλλα οχι ασφάλειας, απλα να ειναι. Καλο ειναι αν ειναι μονο του στην πριζα.

3 Kommentare

Ioannis_Tzimopoulos

Αν μπορούσες να το εξηγήσεις λίγο πιο αναλυτικά θα το εκτιμούσα διότι δεν το κατέχω και μπερδεύτηκα με την εξοδο και είσοδο, ευχαριστώ προκαταβολικά!

Sky_Lord

Η εξοδος ειναι στο πισω μερος του ups. Γραφει battery backup. Εκει βαζεις πολυμπριζο. Στην εισοδο ειναι ενα και μοναδικο καλωδιο του ups το βαζεις στην πριζα μονο του αν γινεται η αν εχεις πολυμπριζο να ειναι απλο χωρις προστασια.

Benutzername
jimmad4

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή απαγορεύεται το πολύμπριζο. Εγώ έχω βγάλει πολύμπριζο 3θεσεων, τόσα με χρειάζονται. Για τα άλλα που ρωτάς δεν έχω άποψη.

Benutzername