La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
vagosofron

Μετά από μέτρηση κατανάλωσης μίας σόμπας pellet, είδα ότι το συγκεκριμένο με υπερκαλύπτει ( το αναμα της σόμπας θέλει 320watt και μετά 120watt σταθερά). Αλλά το καλοκαίρι έχω σκοπό να το συνδέσω στον υπολογιστή με 650watt τροφοδοτικό. Θα έχω κάποιο θέμα? Δεν με ενδιαφέρει να μου κρατήσει σε διακοπή ρεύματος για ώρα. Έχω συχνά διακοπές του ενός δευτερολέπτου και θέλω απλά να μην σβήνει ο υπολογιστής αυτό το ένα δευτερόλεπτο.

Nume de utilizator

2 Răspunsuri

vasilIou

Βασικά με βαση τα τεχνικά του στοιχεία ειναι εως 480watt αλλα εγω το εχω σε pc με 650αρι Gold psu.. cpu 3700x 32gb ram και gtx 980 10 usb ηχεία , 27αρα δεν είχε κάνει κιχ 2 χρόνια τωρα οτι και αν το εχω φορτώσει.. εκτος απο 2 φορες που ξεχάστηκα και εβαλα την ηλεκτρική σκούπα στο πολύμπριζο και έσβησαν ολα :P

Nume de utilizator
Panos_Lookman

Επειδή το έχω αγοράσει το συγκεκριμένο UPS θεωρώ ότι σε υπερκαλύπτει.. Και αν δεν κάνω λάθος μετράς τα volt των συσκευών που θέλεις να συνδέσεις. Εγώ το έχω φτάσει σχεδόν στο όριο που δίνει ο κατασκευαστής χωρίς κανένα πρόβλημα.Εχω συνδέσει επάνω του τπολογιστή,κάρτα ήχου 2 synthesizer και μια κονσόλα ήχου..

Nume de utilizator