La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
Manos.Thess

Γνωριζει κανεις πως μπορω να ρυθμισω να σταματαει να χτυπαει το κουδουνισμα οταν γινετε διακοπη ρευματος???Mac mini συνδεδεμενο πανω στο Ups. Αν γνωριζει κανεις ας πει αναλυτικα πως ...Γιατι το βλεπω να χορευουν οι γειτονες οταν γινει η επομενη διακοπη... Ευχαριστω

Nume de utilizator

1 Răspuns

lamargos

Σε mac πραγματικά δεν ξέρω εάν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Το μόνο που μπορείς να ρυθμίσεις (εφόσον το έχεις συνδέσει μέσω usb) είναι μέσω των προτιμήσεων συστήματος να κλείνει το mac mini μετά από κάποια ώρα, όταν το ups μπει σε λειτουργία μπαταρίας. Ωστόσο, για όσο διαρκεί η διακοπή ρεύματος το ups θα κάνει ένα μπιπ ανά 30 δευτερόλεπτα. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι τόσο εκνευριστικό σαν θόρυβος σε σχέση με άλλα UPS. Εφόσον έχει κλείσει ο υπολογιστής σου μπορείς να απενεργοποιήσεις με ασφάλεια και το UPS και να σταματήσει ο θόρυβος. Επειδή είναι απλό μοντέλο η APC δεν έχει κάποιο κουμπάκι για να σταματάει ο ήχος (όπως σε άλλα πιο ακριβά μοντέλα). Το μόνο που βρήκα είναι ότι μπορείς από υπολογιστή windows να κατεβάσεις το δωρεάν πρόγραμμα της APC PowerChute Personal Edition και με συνδεδεμένο το UPS μέσω USB να απενεργοποιήσεις το συναγερμό. Δεν ξέρω εάν αυτό είναι μόνιμο ή όχι, δεν το έχω δοκιμάσει, μάλλον θα το απενεργοποιείς μόνιμα πιστεύω. Ουσιαστικά η μόνη δυνατότητα παραμετροποίησης του UPS είναι μέσω του ανωτέρω προγράμματος, το οποίο όμως υπάρχει μόνο σε windows (δες οδηγίες εδώ: https://www.apc.com/us/en/faqs/FA158827/). Εγώ σε περίπτωση διακοπής και αφού κλείσει ο υπολογιστής κλείνω και το UPS αλλά δεν έχω γενικά πρόβλημα με διακοπές ρεύματος αλλά και σε διακοπή που έχει τύχει δε νομίζω να "χόρευαν οι γείτονες" με ένα μπιπ ανά 30 δευτερόλεπτα. Εάν βέβαια ο τόνος του μπιπ είναι συνεχής τότε υπάρχει άλλο πρόβλημα με το UPS.

1 Comentariu

Manos.Thess

Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες !!!!
Οσο για τη διακοπη ρευματος αν γινει ενω ειμαστε σπιτι το κλεινουμε το Ups και σταματα ... Εαν απουσιαζουμε απ το σπιτι τοτε θα χτυπαει συνεχεια και γι αυτο ρωτησα μηπως υπαρχει καποιος τροπος να απενεργοποιειται χωρις να ενοχλει φυσικα τους γειτονες

Nume de utilizator