Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΗΡΟΣ

Γνωρίζει κανείς αν μπορεί να συνδεθεί NAS (wd mycloud ex2 ultra) ώστε να μπορώ να βλέπω τα επίπεδα μπαταρίας και να τον ρυθμίσω να κλείνει αυτόματά; (στην λίστα της WD με τους συμβατούς NAS δεν αναγράφεται το συγκεκριμένο μοντέλο..)
Ευχαριστώ

Benutzername

1 Antwort

lamargos

Το συγκεκριμένο δεν το έχω συνδέσει με NAS αλλά από την εμπειρία μου με NAS της synology, στο οποίο έχω συνδέσει πολύ φθηνότερο μοντέλο άλλης εταιρίας, αυτό που έχω να πω είναι ότι για το σκοπό που το θες είναι κυρίως ζήτημα του NAS και όχι του UPS. Δηλαδή το NAS ανάλογα με τις δυνατότητές του θα το δει και θα σου παρέχει τις αντίστοιχες επιλογές. Όλα τα ups με θύρα USB παρέχουν λίγο πολύ τα ίδια αναφορικά με τη σύνδεσή τους σε PC ή ΝΑS. Είναι κυρίως θέμα του NAS, που έχεις, αν και νομίζω ότι δε θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα και θα δουλέψει, οπως θες τουλάχιστον όσον αφορά τον αυτόματο τερματισμό. Οπότε τσέκαρε κυρίως τις δυνατότητες του NAS, που έχεις, το συγκεκριμένο UPS θα σε καλύψει πλήρως για αυτό που θες.

2 Kommentare

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΗΡΟΣ

*ΝΕΟ: Μετά από την αγορά του, μπορώ να πώ ότι σε διακοπή ρεύματος (άγνωστης διάρκειας, μάλλον πολύ μικρης) ο NAS ανέφερε το συμβάν με email notification όπου παρουσίαζε και το επίπεδο μπαταρίας τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Πάντως με το φορτίο που έχει το UPS (NAS, switch, router) βγάζει αυτονομία γύρω στις 2 ώρες.

Benutzername