За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
CHaralampos_Manousiadis

Καλησπέρα, το αγόρασα μόλις bitmore u850lcd ups και θέλω να το χρησιμοποίησω με την τηλεόραση 49'' 4K UHD LED 49NANO866NA LG.

1)Γνωρίζει κανείς αν είναι κατάλληλο (πχ λέει στις οδηγίες ότι μην το συνδέεται με εκτυπωτές γιατί η τάση εκκίνησης ίσως τους βλάψει).

2)Επίσης αν είναι κατάλληλο, επειδή αναφέρει στις οδηγίες επίσης να μην γίνει σύνδεση με πολύπριζο ή με πριζα που δεν είναι σούκο, πως θα μπορούσε να συνδεθεί (πχ κατ εξαίρεση να κουμπώσω πάνω ένα πολύπριζο ασφαλείας; να βάλω απευθείας την τηλεόραση και ας μην εχει σούκο?)

Ευχαριστώ πολύ!

Потребителско име

3 Отговора

George Vales

Άνετα... Και με ένα καλό πολύπριζο ασφαλείας κάνει καλή δουλειά, το δικό μου πολύπριζο έχει και για κεραία + τηλέφωνο, απλό μην βάλεις.

Потребителско име
jkarras

Δες την αξιολογησή μου. Εκτυπωτή αν θες προστατέψεις όχι με το UPS αλλά συνδεσέ τον με ένα μονόπριζο ή πολύπριζο ασφαλείας και θα είναι οκ.
Πολύπριζο μπορείς να συνδέσεις στην πρίζα του UPS αρκεί οι συσκευές σου να είναι ηλεκτρονικές (όπως H/Y, TV, PS4, Οθόνη Η/Υ) και το σύνολο τους να μην περνάει τα 480W που δίνει το bitmore u850lcd γιατί θα το κάψεις το UPS.
To UPS μπορείς να το συνδέσεις απευθείας με την πρίζα του σπιτίου που σιναστάται ή αν έχεις ένα ποιοτικό πολύπριζο ή ταφ σταυρό που έχεις συνδέσει συσκευές χαμηλής ισχύος που δεν περνάνε συνολικά τα 1000W δεν θα έχεις πρόβλημα, το UPS bitmore u850lcd μπορεί να δώσει max 480W στις συσκευές σου συν 100W η φόρτιση της μπαταρίας του αν είναι άδεια οπότε το UPS στην μέγιστη περίπτωση θα θέλει 600W ισχύ οπότε άνετα θα είσαι και με περιθώρια.
Η τηλεόραση και γενικά οι συσκευές χαμηλής ισχύος με πλαστικά μέρη (σώμα) έχουν λεπτό πλακέ καλώδιο και απλό πλατύ φις με δυο πλαστικά ποδαράκια που στην άκρη τους είναι μεταλλικά δεν χρησιμοποιούν σουκο γιατί δεν χρειάζονται το τριτο καλωδιο επαφής (γείωση) έχουν επαρκή μόνωση σε σενάριο αστοχίας ενώ οι συσκευές όπως Η/Υ, πλυντήριο, ψυγείο, τοστιέρα κ.α έχουν σουκο γιατί έχουν μεταλλικό σώμα και πρέπει να γειώνονται ώστε να είσαι ασφαλής σε σενάριο αστοχίας της συσκευής ώστε όταν γίνει διαρροή προς το σώμα (γη) να λειτουργήσει ακαριαία ο ρελές διαφύγης να κλείσει το ρεύμα από το γενικό ώστε να προστατέψει αν ακουμπήσεις το μεταλλικό σώμα της συσκευής που έχει διαρροή ρεύματος.
Μπορείς να συνδέσεις ηλεκτρονικές συσκευές που δεν έχουν σούκο φις στο UPS.
ΠΙΣΤΟΛΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΙΑ, ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ,ΨΥΓΕΙΑ, ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΧΥ, ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΠΟΛΥΠΡΙΖΟ / ΤΑΦ ΣΤΑΥΡΟ Ή ΜΠΑΛΑΝΤΕΖΕΣ ΜΕ ΛΕΠΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ, αλλά σε ποιοτική πιστοποιημένη μπαλαντέζα βαρέως τύπου με χοντρό καλώδιο και φυσικά βλέποντας πόσα WATT αντέχει και αφού την έχουμε ξετυλίξει πλήρως και όχι τυλιγμένη.
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΟΛΥΠΡΙΖΑ Ή ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΟ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ γιατί τα λάθη αυτά δεν ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ.
Οι συσκευές μεγάλης ισχύος με πλαστικό σώμα όπως το πιστολάκι των μαλλιών που δεν έχει γείωση και η ηλεκτρική σκούπα έχουν λεπτό καλωδιο με χοντρό φις που δεν είναι γειωμένο σούκο αλλά αντέχει τα μεγάλα ρεύματα.

Οπότε δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα να συνδέσεις στο πολύπριζο ασφαλείας το UPS και μετά την τηλεόραση σου μιας και το έχω κάνει και εγώ και τόσους μήνες και δεν υπάρχει θέμα.

Потребителско име
jorjo

1) Εκτυπωτή δεν συνδέεις σε UPS.
2) Αν θέλεις να βάλεις πολύπριζο, βάλε το πολύπριζο στο UPS και το UPS απευθείας στην πρίζα. Αλλά και απευθείας μπορείς να την βάλεις. Δεν έχει σημασία αν είναι ή όχι σούκο. Αν δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις πολύπριζο, μην χρησιμοποιήσεις...

Потребителско име