Το χω αγορασει εδω και 1,5 χρονο. Εχοντας παντα τα ιδια πραγματα φορτωμενα πανω του το UPS κανει ο,τι να ναι.. Καποιες φορες αντεχει οταν γινεται η στραβη και καποιες αλλες κλεινει επιτοπου. Τσεκαρω τις ενδειξεις στην οθονη του και το φορτιο του ειναι στις 2 γραμμες ενω η μπαταρια του στις 4 που σημαινει πως το pc, η οθονη και τα ηχειακια που χω πανω του μεσα απο πολυμπριζο ασφαλειας δεν ειναι μεγαλο φορτιο. 2 περιπτωσεις σκεφτομαι.. ή εχω ξεπερασει το φορτιο του και οι ενδειξεις του ειναι λανθασμενες ή εχει καποιο προβλημα το μηχανημα. Προς τα που τεινετε;
Να προσθεσω πως σημερα μου εχει κλεισει ηδη 2 φορες ενω δεν εχει πεσει το ρευμα στο σπιτι. Ειναι μια μερα με 44 βαθμους εξω και παιζει γενικα λογω των A/C το δικτυο να εχει σκαμπανεβασματα. Το UPS ισως αντιδρα στις υπερτασεις ρευματος αλλα δυστυχως με το να παιρνει το pc στον λαιμο του δεν με βοηθαει.
2 Kommentare
Καλησπερα! Μετα απο εναν χρονο αγορας και τωρα με τις φωτιες που το δικτυο ειχε απειρες βυθισεις το UPS αυτο ηταν το 1ο πραγμα που πεθαινε απευθειας. Το επεστρεψα στην εταιρεια που το αγορασα καθως ευτυχως με καλυψε η εγγυηση και ο τεχνικος τους διαπιστωσε πως ειχε θεμα τελικα. Διαβασα και οδηγους για το ευρυτερο θεμα των UPS και προχωρησα σε αγορα ενος μεγαλυτερου για τον σταθερο μου της εταιρειας APC που διαβασα αριστες κριτικες. Γενικα οι οδηγιες απο τα guides ηταν πως στο θεμα των UPS αξιζει καποιος να δωσει λιγα λεφτα παραπανω για να χει το κεφαλι του ησυχο καθως τα φτηνα δυστυχως δεν ειναι αξιοπιστα.
Καλησπέρα... Τώρα θα ησυχάσεις, όσο για τα Bitmore και λόγω ότι το μικρό το έχω χρόνια, είναι αξιόπιστα σε νορμάλ συνθήκες, το νέο PC που θα ξεκινήσω σύντομα να χτίζω, θα πάω κι εγώ σε κάτι καλύτερο, ανέβηκαν οι τιμές και δεν λέει να παίζουμε μ' αυτά τώρα πια.