Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
vera4010

μαπα ειναι το εχω εδω και τεσσερις μηνες και ξαφνικα αρχισε να κολαει και η οθονη χωρις να την κανω τιποτα εσπασε

Benutzername

1 Antwort

jophiel

Αυτό που γράφεις είναι αδύνατον. Οι οθόνες δε σπάνε από μόνες τους. Αν δεν έπεσε σε σένα κάτω και έσπασε, τότε έπεσε σε κάποιον άλλο και δεν το είδες. Δεν έχω καμία αμφιβολία γι αυτό που σου γράφω.

Αν, παρόλα αυτά, πιστεύεις ότι μπορεί να έγινε κάτι τέτοιο, δηλαδή έπεσες σε ελαττωματικό κομμάτι, τότε δε μπορείς να γράφεις ότι είναι μάπα επειδή το δικό σου βγήκε ελαττωματικό. Πήγαινέ το στο service και εξήγησέ τους ότι έσπασε από μόνη της η οθόνη κι αν έχει ξανασυμβεί θα σου το φτιάξουν δωρεάν. Είμαι 100% σίγουρος ότι σου έπεσε κάτω, αυτό θα σου πουν και στο service, αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι δεν ανταποκρίνεται και η οθόνη. Με το πέσιμο έσπασε εσωτερικά και δεν δουλεύει σωστά. Παρόλα αυτά ξαναγράφω: δε λέμε ότι ένα προϊόν είναι μάπα επειδή το δικό μας έβγαλέ κάποιο ελάττωμα. Δεν έχω συναντήσει κάποιον που να έχει πχ BMW και επειδή του έβαλε ελάττωμα να γράφει ότι τα BMW είναι μάπα... Δεν τον πιστεύει κανένας.

Για να πεις ότι ένα προϊόν είναι μάπα θα πρέπει να έχει κάποιο πρόβλημα, το οποίο να μην οφείλεται σε κατασκευαστικό λάθος ή κακή χρήση. Πχ να μην έχει καλή κεραία σε όλα τα τεμάχια που έχουν παραχθεί και όχι να σου πέσει κάτω και να μην έχει καλό σήμα ή να έχεις ελαττωματικό κομμάτι.

1 Kommentar

Benutzername