Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
gthstixourgos

Γεια σας. Έχω το συγκεκριμένο κινητό 3,5 χρόνια. Το αγόρασα βασικά για την μπαταρία του που πίστευα πως θα κρατούσε αρκετά. Η κάμερά του ήταν μέτρια, οι φωτογραφίες τη νύχτα πολύ θολές, κακής ποιότητας γενικά. Κατέβασα κάποιες κάμερες από το play store αλλά δεν υπήρξε καμιά διαφορά. Όσον αφορά τον ήχο, συγκριτικά με τα υπόλοιπα κινητά είναι σαφώς πιο χαμηλός. Το περίεργο είναι από ενώ έχει δύο ηχεία, από την αρχή έπαιζε μόνο το ένα. Ο επεξεργαστής ήταν στην αρχή καλός, αλλά το τελευταίο διάστημα κολλάει συχνά σε εκνευριστικό βαθμό. Διέγρεψα περιττές εφαρμογές, κράτησα μόνο τις απαραίτητες αλλά πάλι κολλάει. Και να ξανασχοληθώ λίγο με την πολυδιαφημισμένη μπαταρία του:
Σε κανονική χρήση τον πρώτο καιρό (ανοιχτά 3g, WiFi και τα σχετικά) μία μέρα μόνο (καμιά σχέση με τρεις μέρες που έλεγε το δελτίο τύπου της εταιρίας!) Τον τελευταίο καιρό όμως φορτίζει κανονικά μόνο όταν δεν το χρησιμοποιώ. Όταν το χρησιμοποιώ αργεί πολύ! Επίσης, η φόρτιση από το 0 ως το 50℅ γίνεται σε φυσιολογικούς ρυθμούς, από το 50 ως το 100 φορτίζει πολύ γρήγορα! Η ξεφόρτιση είναι η αντίθετη, δηλαδή από το 100 στο 50 ξεφορτίζει αργά, από το 50 ως το 0 αδειάζει μέσα σε δέκα λεπτά! Άλλαξα φορτιστή, άλλαξα μπαταρία, επανέφερα τις εργοστασιακές ρυθμίσεις,διέγραψα εφαρμογές αλλά δεν υπήρξε καμία βελτίωση. Για να το πω απλά, τα έχει φάει τα ψωμιά του και ήδη ψάχνω για άλλο κινητό.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Kwstas S.

Κι εγώ είμαι στα 3+ χρόνια με αυτό και συμφωνώ πως χρειάζεται αλλαγή. Έχω αλλάξει μπαταρία και είδα μια πολύ μικρή βελτίωση. Τέτοια περίεργα στη φόρτιση δε μου έκανε όμως.
Τα ηχεία δεν είναι 2, απλώς έχει 2 σετ από "γρίλιες" στο κάτω μέρος όπως και σε άλλα τηλέφωνα και το 1 από αυτά είναι διακοσμητικό.
Συμφωνώ για την μέτρια κάμερα και έχω να προσθέσω ότι ο αποθηκευτικός χώρος δεν είναι πλέον αρκετός (16gb), σε συνδυασμό με το Android 5.1 που δεν επιτρέπει μεταφορά τους στην κάρτα SD. Έχω παρατηρήσει ότι όσο πιο πολύ γεμίζω τον αποθηκευτικό χώρο, τόσο περισσότερο σέρνεται.

Όνομα χρήστη