Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
moschonis

Γεια σας. είμαι σε αναζήτηση κινητού λόγω ανάγκης σύγχρονης έκδοσης Android και ψάχνοντας να βρω πόσο να το πουλήσω είδα τη συζήτηση.
Έχω το μοντέλο πόσα χρόνια και είμαι άκρως ευχαριστημένος για τα χρήματά του. Ανάγνωση/αποστολή emails, κλήσεις, GPS και λιγότερη περιήγηση δεν απαιτούν φόρτιση συντομότερη των 4 ημερών. Συνεχής σύνδεση με Xiaomi Amazfit απαιτεί φόρτιση σε 36 ώρες για να είμαι σίγουρος. Όλα τα χαρακτηριστικά του ακόμη και μετά την αναβάθμιση λειτουργούν άψογα.
Μοναδικό θέμα πλέον είναι ότι σπάνια κατά την αυτόματη ενεργοποίηση κάτι παθαίνει (;) και κατά την κλήση/απάντηση κλήσης είναι βουβό (λύνεται με επανεκκίνηση).
Σίγουρα άξιζε τα χρήματά του.

Benutzername

1 Antwort

Kwstas S.

Δεν ξέρω τι εννοείς με τό "πόσα χρόνια" έχεις το μοντέλο, αλλά καινούργιο αν πάρεις αυτό το κινητό, με ελάχιστη ως καθόλου χρήση κρατάει 2 μέρες χωρίς φόρτιση, πόσο μάλλον με όλα αυτά που αναφέρεις ότι κάνεις. Μετά από 3μιση χρόνια που το χρησιμοποιώ και έχοντας βάλει καινούργια μπαταρία, καθώς η πρώτη δεν έβγαζε τη μέρα, πάλι χρειάζεται καθημερινή φόρτιση.

Επειδή όμως δεν πρέπει να λέμε μεγάλες κουβέντες, να δεχτώ ότι κάτι δεν ξέρω καλά και πράγματι μια μπαταρία με 4000mAh μετά από χρόνια κρατάει τόσο πολύ!

Benutzername