Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Ge Ko

Ένα σχόλιο εδώ, γι'αυτούς που ενδιαφέρονται να αγοράσουν το συγκεκριμένο κινητό, και διαβάζουν στις αξιολογήσεις τις αοριστίες του καθενός, και φυσικά μπερδεύονται ...
Παιδιά ... προσπαθήστε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα, σύμφωνα πάντα με την κοινή λογική ... οι αξιολογήσεις είναι εντελώς ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ !!! ... όταν βλέπεις γιά παράδειγμα, ότι το κινητό αυτό έχει 4000ma μπαταρία (ενώ τα περισσότερα άλλα κάτω από 3000) είναι κοινή λογική ότι θα αντέχει περισσότερο από τα άλλα, με την ίδια πάντα χρήση του καθενός ... συγκεκριμένα, το ελάχιστο που μου έχει κρατήσει (με λιώσιμο στην χρήση - wifi, ομιλία, video κλπ) είναι 2 μέρες, και το περισσότερο (με προσεκτική χρήση - κλειστό wifi όταν είσαι έξω, γιά να μην αδειάζει τσάμπα η μπαταρία ψάχνοντας να βρει σήμα εκεί που δεν υπάρχει, λίγη ομιλία κλπ) ήταν 7 (επτά !!!) μέρες ... τώρα,αν κάποιος παίζει 24/7 παιγνίδια, φυσικό είναι να γκρινιάζει πως δεν του κρατάει ούτε 2 μέρες, αλλά "ξεχνάει" να αναφέρει ότι το προηγούμενό του κινητό, με 2500-3000ma μπαταρία, με την ίδια χρήση, δεν του έβγαζε ούτε μία ...
Αντίστοιχα κάποιος λέει: μπαααα-μάπα-μακριά-iphone και πάλι iphone ... ΜΑ ΤΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ??? ... κινητό με τιμή ΚΑΤΩ από 200€ (και με σούπερ χαρακτηριστικά γιά την τιμή αυτή), με κινητό 800-900+ € ???
Επίσης, είδα 2-3, να λένε: απαράδεκτο, μου έσπασε η οθόνη και κοστίζει όσο το κινητό καινούριο ... τι συμπεράσματα να βγάλεις από αυτό ?
Πρώτον, Samsung ίδιας περίπου τιμής είχα πριν, και η μπαταρία του στην αντιπροσωπεία, κόστιζε τα μισά από το κινητό καινούριο ... πόσο λέτε να είχε η οθόνη ? ... και Δεύτερον, είναι ανάγκη να πάτε στην αντιπροσωπεία ? ... με ένα ψάξιμο εδώ, στο Σκρουτζ, υπάρχουν οθόνες με 23 και 28 € ... (και σας προλαβαίνω, πριν αρχίσετε να μου λέτε γιά Κινέζικα και τα ρέστα, ότι: ΟΛΑ Κινέζικα είναι !!! - και η "επίσημη" μπαταρία της Samsung που λέω παραπάνω ... και αυτή που αγόρασα τελικά με 10 μόλις € ... μέχρι και το iphone του ξαδέλφου μου που ζει στην Αμερική και το αγόρασε από τις επίσημες "μαγαζάρες" της Apple, που βλέπετε και κάνουν ουρά απ'έξω οι fans, όταν βγαίνει ένα καινούριο μοντέλο, έγραφε: "designed in California - made in China") ...
Προσπαθείστε λοιπόν να ξεχωρίσετε τις "σοβαρές" αξιολογήσεις, από τις "ό,τι να'ναι", κι ακόμα κι από τις σοβαρές κρατείστε αυτές που βαρύνουν γιά σας περισσότερο (π.χ. πόσο σημαντική είναι γιά σας η ποιότητα των φωτογραφιών, ή πόσο σημαντική η χωρητικότητα της μπαταρίας ...) ώστε να πάρετε την τελική σας απόφαση ...

Όνομα χρήστη