За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
praxinoscope

Θα ήθελα να ρωτήσω πόσο σας κρατάει η μπαταρία. Το κινητό το αγόρασα αποκλειστικά για την μπαταρία του. Πήρα την συσκευή έκανα την πρώτη φόρτιση και διαπίστωσα ότι σε stand by (κλειστά όλα, wifi, gps, δεδομένα και φυσικά κλειστη οθόνη) έχανε 2% μπαταρία ανά ώρα περίπου. Σε περίπτωση κλίσης πτώση 4%. Το S60 που είχα σε stand by 1% την μέρα το πολύ. Επεστρεψα την συσκευή στην Lenovo που μετά από έλεγχο που το κάνανε είπαν δεν έχει κάτι αλλά μου την αντικατέστησαν με ίδιο. Στην πρώτη φόρτιση πάλι τα ίδια. Απογοητεύτηκα. Που οι 3 μέρες που αναφέρονται εδώ και φυσικά που οι 34 μέρες αναμονή του κατασκευαστή. Πόσο σας κρατάει η μπαταρία σε stand by και πόσο με απλή χρήση;

Потребителско име

2 Отговора

jimfil.1977

Φορτισμένη μπαταρία στο 100% μετά από 3-4 ώρες αναμονής(σβηστή οθόνη, τα πάντα κλειστά) παραμένει στο 100% ή 99%! Βέβαια ειχα κάποια θεματακια κι'εγω με τη μπαταρία, έχανε το 20-30% σε 5 λεπτά χωρίς να το αγγίξεις καν αλλά με επαναφορά εργ.ρυθμισεων είναι ο.κ και μάλλον μία εφαρμογή δημιουργούσε το πρόβλημα. Πάντως τώρα με αρκετή χρήση(όχι δεδομένα) κρατάει σταθερά πάνω από δύο ημέρες.

Потребителско име
Kwstas S.

Δεν είμαι σίγουρος αν η ελάττωση της μπαταρίας γίνεται ομοιόμορφα. Εμένα κρατάει σχεδόν σίγουρα 2 μέρες απλής χρήσης, και αν δεν το έβαζα για φόρτιση στο τέλος της 2ης μέρας, θα είχε ακόμα ένα 15% περίπου την τρίτη μέρα. Θεωρώ πιθανό με ελάχιστη χρήση να έβγαζε και 3η μέρα

Потребителско име