Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
katerinakikatsa

Καλησπερα φιλοι μ θα ηθελα να κανω μια ερωτηση εχω το κινητο εδω και 1,5 χρονο χωρις να το αναβαθμισω το εχω οπως το πηρα .. Λοιπον απο τοτε που το αγορασα δεν μ ανοιγει το 4g πιανει μονο E και που και που σπανιος G ξερει κανει τι φτεει εχω παει ατης ρυθμισης και εχω πατησει 4g αλλα ποτε δεν επιασε

Benutzername

2 Antworten

n_nikolop

Για να μην πιάνεις ούτε καν 3G και με δεδομένο πως έχεις υποστήριξη στη περιοχή σου, μάλλον έχεις βάλει τη κάρτα σου στη λάθος υποδοχή. Μόνο στη sim1 έχεις δυνατότητα σύνδεσης 3G και 4G. Τις ρυθμίσεις δικτύου τώρα, καλό είναι να έχεις τη συσκευή στην αυτόματη αναζήτηση αλλιώς θα χάνεις συχνά το σήμα σου.

Benutzername
jimfil.1977

Πριν 2 μήνες περίπου μου ήρθε ένα μήνυμα το οποίο εγραφε "από σήμερα έχετε πρόσβαση στο 4g δίκτυο της cosmote"(χωρίς να κάνω κάτι εγώ), από εκείνη τη στιγμή και μετά όταν ανοίγω δεδομένα πανω αριστερά στην οθόνη του κινητού εμφανίζεται η ένδειξη 4g. Κάνε ένα τηλ. στον πάροχο κινητής και πιστεύω θα λυθεί το προβλημα.

Benutzername