За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
Nikitas_Kiousis

Σκεφτομαι να το παρω αλλα θελω καποιες πληροφοριες απο καποιον που ισως να το εχει για πανω απο 1 χρονο ή κοντα σε αυτο..
1. Αν ανεβαζει θερμοκρασια μετα την αναβαθμηση σε 5.0.2 περισσοτερο απ οτι πρεπει.
2. Αν η ram ειναι σε ικανοποιητικα επιπεδα (δηλαδη 1+gb στον χρηστη).
(γενικα επειδη διαβασα για lg, οχι!)

Потребителско име

3 Отговора

sofi.baggelis

καλησπερα, πανω απο ενα χρονο δε νομιζω οτι θα βρεις γιατι νομιζω ειναι σχετικα καινουργιο κινητο. εγω το εχω απο τον αυγουστο ειμαι πολυ ικανοποιημενη. λιγο μου ταχαλασε με την αναβαθμιση απο Kit kat σε lollipops αλλα ηταν δικο μου θεμα γιατι δεν ειχα κανει επαναφορα εργοστασιακων και στην ουσια ετρεχαν και τα 2 λογισμικα! απο μπαταρια μια χαρα, απο καμερα τελειο αλλα αυτο που μετραει περισσοτερο ειναι το ποσο λεπτο, ελαφρυ και κομψο ειναι!!!

Потребителско име
TheodorosL

εγω που το εχω 1 μιση μηνα..κοιτα, πριν την αναβαθμιση σε 5.0 + (δεν θυμαμαι την εκδοση ακριβως), ειχα το kitkat 4.4.4...το ειχα δουλεψει 3 μερες με αυτο..οποτε δεν μπορω να σ πω αν ανεβαζε θερμοκρασιες..τωρα με την5.0.2, δενμ εχει ζεσταθει καθολου, μονο οταν παιζω κανα παιχνιδι πανω απο κανα 20λεπτο..οχι οτι καει απλα ζεσταινεται..τωρα π το εχω ολη την ωρα ανοικτο δεν ειναι ζεστο...και η μνημη κομπλε σε κανονικα επιπεδα...1.62... 69%

Потребителско име
giannisrafail17

εγώ το έχω εδώ και δυο μήνες δεν έχει αναβάθμιση και προσπάθησα να το κάνω και μου λέει είναι ενημερωμένο ,πάντως που χρησιμοποιώ συνεχεία για παιχνίδια και εργασίες δεν ανέβηκε πολύ την θερμοκρασία.
H Ram είναι μια χαρά γιατί τώρα που δεν λειτουργεί καθόλου εφαρμογές είναι στα 1,25 GB πολλές φόρες άνοιξα 12 εφαρμογές και 2 παιχνίδια πήγε στα 1,69GB και είναι οκταπυρηνος και είναι φυσιολογικά , ένα παραπάνω η Samsung είναι η ποιο καλύτερη εταιρία και εδώ και χρονιά την λατρεύω. Και η μπαταρία αντέχει 3 ή 4 μέρες αν είσαι μέσα στο ίντερνετ ,αν κάνεις κάτι άλλο π.χ. παιχνίδι μπορεί να σε κρατήσει 2 ή 1 μέρα.

1 Коментар

ntemasnikos

2024 παραμένει η πιο ωραία συσκευή στα χέρια το a7, δεν το αλλάζω με τίποτα αυτό το τηλέφωνο.

Потребителско име