За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
manos_1998

Γεια σας παιδια..θελω να παρω κινητο..το μονο σιγουρο οτι θελω HTC λογω της φοβερης ποιοτητας κ της ταλαιπωριας με 2 συσκευες σαμσουνγκ (τα γνωστα κολληματα κ λαγκ). ειμαι αναμεσα σε M9 και Μ8.αξιζει η διαφορα.αν διαλεξω το Μ8 η ΗTC θα αναβαθμιζει το αντροιντ..δλδ θα παρει κ μετα την marshmallow?

Потребителско име

2 Отговора

mikele123

Πολυ καλη η αξιολογηση σου φιλε,πιστευω τα ειπες ολα!!! Θα το χαρεις πολυ γτ ειναι υπεροχο τηλ κ με υπεροχο λογισμικο...Το βραδυ τι λενε οι φωτος;;Στα παιχνιδια και στην καταγραφη 4κ βιντεο ζεστενεται πολυυ;;

3 Коментара

manos_1998

Φιλε εγω ζεσταμα δεν ειδα..ζεσταθηκε λιγο σε 4Κ βιντεο σε λογικα πλαισια..πριν ειχα ενα S4 samsung κ ζεσταινοταν πολυ περισσοτερο..ιντερνετ κ παιχνιδια παει σφαιρα..καμερα πολυ καλη για ενα μεσο χρηστη οπως εγω..και μπροστα για σελφι ικανοποιητικη αν σ αρεσουν αυτα..παιχνιδια δεν παιζω αλλα πιστευω οτι δεν θα εχει κανενα προβλημα εκτος αν ειναι κατι πολυ βαρυ οποτε ισως ζεσταθει..παντως με απειρες εφαρμογες στο παρασκηνιο η ραμ δεν υπερβαινει το 65% κ τις επαναφερει χωρις να τις ξαναφορτωσει..Δεν τ μετανοιωνω ουτε λεπτο π το πηρα κ ολοι στη δουλεια το ειδαν κ επαθαν πλακα με κατι S6 και Ζ3 αλλα φυσικα δεν παραδεχονται την ανωτεροτητα του..χαχα

mikele123

Ποιο s6 φιλε;;; Aνωτερο σε ολα το htc εκτος απο καμερα που για εμενα δεν ειναι το βασικοτερο σε ενα τηλ..sense και παλι sense.ΑΝ εχεις και καλη μπαταρια τοτε πηρες ενα αριστο τηλεφωνο..Για εμενα επρεπε να περιμενεις κανα 2 μηνες να ερχοταν το m10 ωστε να πεσει λιγο η τιμη του m9!!

manos_1998

Απλα ηθελα να παρω κινητο αμεσα και το πηρα..νομιζω δεν προκειται να πεσει κατω απο 320 ακομα και αν βγει το m10..θα περασει καιρος...

Потребителско име
mikele123

Φιλε κ το m8 αν παρεις ειναι καταπληκτικο τηλεφωνο κ σε καλη τιμη.Περα απο το ανδροιδ 6 δεν νομιζω να παρει κ αλλη αναβαθμιση αλλα αυτο δεν λεει κατι,δεν κανει η αναβαθμιση το τηλεφωνο..Καλα κανεις κ κοιτας κατι σε htc, η σαμσουνγκ δεν θα φτασει ποτε το sense της htc.Περιμενε αν θες να βγει το νεο m10 οπου λογικα θα ριξει την τιμη του m9

Потребителско име