Diskussion über Microsoft Lumia 640 XL Dual 4G Dual SIM (1GB/8.0GB)

Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Fragen (20)

airjim

Θα έρθει τελικά Ελλάδα γνωρίζει κάποιος?

Margitaki

Ακομα δεν εχει κυκλοφορησει, ξερει κανεις αν θα ερθει τελικα?

gerasimos.makris

Εδω γραφουμε σχολια για το LTE DUAL αυτο δεν ειναι ουτε καν 3G DUAL

gerasimos.makris

Δεν υπαρχει αυτη η συσκευη ουτε στο site του κατασκευαστη, εψαξα στην ελλαδα και δεν το βρηκα , στο uk υπαρχει (http://www.Microsoft.Com/en/mobile/phone/lumia640-xl-lte-dual-sim/) στο ελληνικο site του κατασκευαστη υπαρχουν μονο: 3g me δyo sim, 3g με μια sim kai 4g με μια sim...... Koitaξte kai monoi σασ παρακατω : http://www.Microsoft.Com/el-gr/mobile/phones/lumia/
Εδω στο https://www.Skroutz.Gr υπαρχουν οι: 3g με δυο simκαι 4g me mia sim

gerasimos.makris

Να σας κάνω μία ερώτηση 4G είναι και οι δύο κάρτες ταυτόχρονα????

Antonis_Assiotis

Υπάρχει η δυνατότητα ο χρήστης να μπορεί να το αναβαθμίσει σε windows 10?

ndim67

ναι θα παρει τα 10 υπαρχει σχετικη ανακοινωση.

ndim67

lte αν δεν κανω λαθος ειναι να παιζει σε 4g αυτο που ψαχνω λοιπον ειναι αν θα ειναι ενα δικαρτο με 2 sim που να υπ[οστηριζουν 4g.

ndim67

Αυτο που θελω να πω γιατι απο τη σελιδα της Microsoft με εχει μπερδευψει ειναι αν το 640 xl dual sim θα ειναι και lte.

Negroponte.

Τωρα και εγώ μπερδεύτηκα.Το 640 XL LTE που διαφέρει απο το 640XL;(άσχετος)

ndim67

ερωτηση γιατι εχω μπερδευτει λιγο 640 XL LTE DUAL SIM Υπαρχει...

Lawlietta

LTE δεν εχει κυκλοφορήσει και η διαφορά ειναι στο θέμα δικτύου

Negroponte.

Περιμενοντας το lumia640xl....................και περιμενω...….…..........…και περιμενω...........κτλ κτλ

sunsetzone

Αν βγει με 230€ θα είναι αρνητική έκπληξη για την microsoft αφού στα κατώτερα μοντέλα βγήκε άκρως ανταγωνιστική.
Οκ η 5'' HD οθόνη είναι το δυνατό σημείο, καλή μπαταρία, καλή κάμερα 1080p αλλά και 100€ πιο πάνω από τα φτηνότερα μοντέλα είναι πολλά...

Lawlietta

Άλλο το 640 3G (ξεκινάει απο 140Ε ) Άλλο το 640 LTE 4G (ξεκινάει απο 155Ε )
Άλλο το 640XL 3G (ξεκινάει απο 199Ε ) Και τέλος το 640XL LtE 4G που ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά -μάλλον απο βδομάδα- και θα είναι η τιμή του γύρω στα 230Ε .

Ασυναγώνιστα σε κάθε περίπτωση , φοβερή οθόνη , εξαιρετικη ταχύτητα , η δε κάμερα του XL είναι απερίγραπτη !!!! Λες κ οτι εχεις 20mpx απόδοση !!!

dio55

Στα 230 θα ερθει. Στις 22 Απριλιου λογικα θα υπαρχει στο Νok-shop.

nikolas.gratsias.7

ξερι καπιοσ καπι μαγαζι για να το παρο νοριτερα. παρακαλο απαντιστε μου.

Lawlietta
  • Ξέρει κάποιος κάποιο μαγαζί για να το πάρω νωρίτερα ; Παρακαλώ απαντήστε μου .

• Οχι, ακόμα στην Ελλάδα δεν έχει κυκλοφορήσει . Και αν θες να το πάρεις απο τους πρώτους κάνε προπαραγγελία. Ειδάλλως αγορά απο το εξωτερικό .

Lawlietta

Απο 160Ε η έκδοση 640 , η 4G στα 200Ε , ενω η 640XL 230E και η 640ΧL LTE 250-70