What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Kate_Pdm

Γεια σας,

Χρηστης windows για οσο θυμαμαι τον εαυτο μου, λεγεται οτι το μοντελο του 2015 ειναι καλυτερο. Ωστοσο, δεν ξερω τι γινεται με την εγγυηση της apple και σχετικα με τη μπαταρια. Ειμαι πολυ ατυχη με μπαταριες στα λαπτοπ παροτι κανω σωστη χρηση, μου ειχε αντικατασταθει ηδη ενα λενοβο και δε θελω να την ξαναπατησω. Πιστευετε πρεπει να αγορασω και προγραμμα apple care? ειναι πανακριβα. Τι θα προτεινατε;

Username

1 Reply

Twunk

Αν τα windows λαπτοπ που επερνες ήταν κάτω από 700€, δεν θα μπορούσες να είχες καλή μπαταρία.. Γενικά τα apple προϊόντα κρατάνε. Με σωστή, ασφαλή χρήση δεν χρειαζετε apple care που είναι πανακριβο. Επίσης, τα μοντέλα του 15 είναι λίγο καλύτερα απτου 16 σε ταχύτητα, στα υπόλοιπα οχι...αλλά τώρα έχουν βγει 2017 εκδόσεις που είναι πιο γρήγορες απτου 2015 κ του 2016.

2 Comments

Kate_Pdm

για την ακριβεια ειχα ενα lenovo ideapad στα 950 ευρω και ειχε θεμα. Απλως, οι 2017 εκδοσεις μακ δεν εχουν κλασικες usb θυρες αλλα thunderbolt και θα χρειαστω ανταπτορα. Οποτε νομιζω καλυτερα να παρω του 2015.

Aja_Aja

Οι θυρες ειναι ακριβως ο λογος που πηρα το μοντελο του 15 , συν την καλυτερη μπαταρια.

Username