Καλησπέρα σας!
Έχω εδώ και 2 χρόνια το 640 με τον οποίο ήμουν ευχαριστιμένη, πριν ένα δίμηνο έκανα αναβάθμιση σε windows 10 και από τότε ξεκινήσανε τα προβλήματα...
1. δεν μπορώ να δουλέψω τις φωτογραφίες με το messenger, δεν τις σώζει και με πετάει έξω όταν πάω να τις στείλω
2. στην επανεκκίνηση μου λέει ότι πρέπει να διορθωθεί την κάρτα SD και χρειάζεται ανάλυση της ίδιας, αν πω ναι μπλοκάρει αν πω όχι μετά από λίγο την διαβάζει κανονικά
3. στην ενεργοποιήση της όθονη δεν δίνει την σώστη φωτινότητα με την μία, μόνο στην δεύτερη προσπάθεια γίνεται κανονικά
4. το bluetooth έχει πρόβλημα, δεν συνδέεται με το αυτοκίνητο όπως έκανε, καμία φορά το κάνει, καμία αργεί πολύ, καμία καθόλου, πάρολο που το κινητό μου δείχνει ότι είναι συνδεδεμένο (δεν είναι θέμα του αμαξιού, δόκιμασα με άλλο κινητό)
5. εδώ και 5 μέρες ούτε ενημερώνει, ούτε κατεβάζει εφαρμογές, κωδικός σφάλματος 0x8007000Β
Γενικά έχω κουραστεί πάρα πολύ, όλο προβλήματα μου βγάζει ενώ πριν την αναβάθμιση τα πήγαινε μια χαρά!! Θέλω μια συμβουλή, να παραδωθώ και να το αλλάξω ή υπάρχει καμία ελπίδα να σωθεί η κατάσταση;
2 Σχόλια
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση! Με βλεπω να γυρισω σε android, ηδη ειμαι στο ψαξιμο.
τιποτα, στο windows central μπορεις να διαβασεις τα αρθρα και τις ανακοινωσεις και να κρινεις μονη σου,μπορεις επισης να δοκιμασεις-θα το κανω κ γω συντομα- insider preview ,μπορει να γινει κστι εκει,το θεμα ειναι οι τελευταιες πωλησεις ηταν 0,1 % κ με αυτο το νουμερο δεν γινεται να συντηρηθει λ.σ και εφαρμογες του store,σαν να λεμε 1 στους 1000 πηραν wm ,για τερματισμο πανε δυστυχως..