Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
giorgosliakos

Πήρα το Microsoft Lumia 640 LTE και έχω κάποιες απορίες αν ξέρει κάποιος: το facebook ενώ ανοίγει κανονικά και βλέπω τις δημοσιεύσεις των φίλων μου, για να ανοίξει τα μηνύματα μου ζητά να εγκαταστήσω τον Messenger και αφού επιλέγω <<εγκατάσταση>> μετά μου λέει <<απαιτείται λογαριασμός Microsoft>>
1. τι είναι ο <<Messenger>> και γιατί τα μηνύματα δεν ανοίγουν χωρίς αυτόν.
2. τι είναι <<λογαριασμός Microsoft>>
3. γιατί στο αρχαίο μου κινητό Nokia X3-02.5 δεν είχα τέτοια προβλήματα;;

Benutzername

1 Antwort

killik

Καλησπέρα, αρχικά τα κινητά Microsoft έχουν λογισμικό Windows mobile. Όπως οι Android συσκευές απαιτούν λογαριασμό gmail για να κατεβάζεις εφαρμογές από το android store, έτσι και τα Windows mobile κινητά χρειάζονται microsoft λογαριασμό για να κατεβάζεις εφαρμογές και για να μπορείς να συγχρονίζεις τα δεδομένα σου.

Το messenger είναι εξωτερική εφαρμογή για facebook. Δεν χρειάζεται να ανοίγεις το facebook app για να στέλνεις και να διαβάζεις μηνύματα. Αρκεί να έχεις αυτό.

Άλλο Nokia X3-02.5 (κινητό 2011) άλλο Lumia 640 LTE (κινητό 2015). Ελπίζω να σε κάλυψα.

8 Kommentare

giorgosliakos

Κατ' αρχήν ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου.. Λες ότι <<Δεν χρειάζεται να ανοίγεις το facebook app για να στέλνεις και να διαβάζεις μηνύματα>>. Εγώ ανοίγω το facebook app και δεν μπορώ ούτε να διαβάσω ούτε να στείλω μηνύματα, μου ζητάει το messenger και με κόβει..

killik

Άνοιξε απευθείας τον messenger για να δεις τα μηνύματα σου. Καμιά φορά και το δικό μου κολλάει όταν είμαι στο facebook app και πατάω το εικονίδιο για τα μηνύματα που έχει και με πετάει.

killik

Μπες στο store των windows (θα πρέπει να έχεις φτιάξει λογαριασμό windows) και κατέβασε την εφαρμογή με όνομα "Messenger" από Facebook Inc.

Στο τηλέφωνό μου ήταν προεγκατεστημένο.

giorgosliakos

Αγαπητέ killik και όλοι οι υπόλοιποι συμμετέχοντες στη συζήτηση, αυτό που ρωτώ είναι αν μπορεί να δουλέψει η εφαρμογή του facebook χωρίς να εξαναγκαστώ να δημιουργήσω <<λογαριασμό Microsoft>> ???

killik

Για να μπορείς να έχεις συνομιλία μέσω μηνυμάτων θα πρέπει να έχεις και το application Facebook messenger. Άρα νομίζω πήρες την απάντησή σου.

giorgosliakos

Δηλαδή η <<μαμά>> Microsoft, ενώ είχε προεγκατεστημένο το messenger στα παλαιότερα τηλέφωνα, τώρα τον έβγαλε και μας ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΕΙ να δημιουργήσουμε <<λογαριασμό Microsoft>> προκειμένου να τον εγκαταστήσουμε. Νομίζω αποτελεί ντροπή για μια τέτοια εταιρεία και ήδη αισθάνομαι καπηλευμένος.

killik

Η εναλλακτική είναι να μπεις στο facebook μέσω του mobile version και όχι του app και να στέλνεις μηνύματα με αυτό τον τρόπο.

Benutzername