Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
ifi5

Παιδιά γεια σας. Έπαθα το γνωστό bootloop πριν ένα χρόνο, το έστειλα για αλλαγή πλακέτας (έκαναν κανένα μήνα..) και αφού το πήρα πίσω και πέρασαν κάποιοι μήνες, άρχισε να μου βγάζει πρόβλημα στην μπαταρία. Πέφτει απίστευτα γρήγορα και μου κάνει κάτι τρελά πράγματα. Πχ μπορεί να έχει φτάσει στο 40%, να ανοίξω την κάμερα και μόλις βγάλω μια-δυο φωτογραφίες σβήνει! Και αφού το βάλω στο ρεύμα μετά, ανοίγει και γράφει ότι έχει 60% ξέρω γω! Πέφτει στο 15% και με το που μου βγάζει το μήνυμα "βάλτε το για φόρτιση" κλείνει. Έχω πάρει και δεύτερη μπαταρία και μου κάνει το ίδιο. Άρα μάλλον δεν είναι θέμα μπαταρίας και σκέφτομαι μήπως έγινε κάτι μετά την αλλαγή πλακέτας. Έχει κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα;

Επίσης, τι γίνεται με το nougat στα G4; Είμαι ακόμα με το marshmallow και δεν μου βγάζει κάτι όταν πατάω για έλεγχο νεότερου λογισμικού. Να υποθέσω θα μείνω με αυτό για πάντα ε;

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

1 Σχόλιο

ifi5

Και η καινούργια τα ίδια μου κάνει...

Όνομα χρήστη
Karavakis

καλησπερα. και γω ακριβωσ το ίδιο. εχω κλεισει 355 ημερες με το G4. μπορει να εχω 70% μπαταρια να παω να ανοιξω η μεσσεντζερ ή καμια φωτογραφικη κ ξαφνικα κλεινει. μετα ανοιγει και απο 70% δειχνει λιγο πιο κατω απ τα μισα. μετα απο λιγη ωρα ξανα-μανα μεχρι να φτασει να μη ξανανοιγει απλα δειχνει οτι κανει boot με το σημα τησ LG. To κινητο αυτο δεν εχει παθει μπουτλουπ. Η μπαταρια πλεον μπορει να θελει και δυο φορτισεισ τη μερα εαν προκειται να ειμαι εξω το βραδυ ειδικα.... Μπαινοντασ στο σιτε της LG ανακάλκυψα οτι εγγύηση για τη μπαταρια δίνουν μονο για 6μηνες απ την αγορα. ισωσ μονοδρομοσ καποιο powerbank

Όνομα χρήστη