La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
charmel

To αγόρασα λίγες μέρες πριν capital control 147 ευρώ από Σιγκαπούρη. Πάρα πολύ καλό για τα χρήματά του!! Όπως ξέρω, το τηλέφωνο αυτό κυκλοφόρησε μόνο για την κινέζικη αγορά, και όχι για την παγκόσμια. Παρόλο που έχει ελληνικά, πολλές εφαρμογές είναι σε κινέζικα και όταν έκανα ενημέρωση χάθηκα. Με λίγα λόγια δεν ήξερα τι κατέβαζε. Δεν υπάρχει μετάφραση σε όλα. Πολλές βέβαια είναι γραμμένες και στα αγγλικά. Το μεγάλο πρόβλημα όμως που έχει είναι οι πολλές άχρηστες εφαρμογές που το φορτώνουν. Προσπάθησα να το συνδέσω στον υπολογιστή μήπως βρω κάποια άκρη, αλλά το πρόγραμμα που έπρεπε να εγκαταστήσω ήταν στα κινέζικα. Ομολογώ πώς με κούρασε πάρα πολύ και έτσι όταν η κόρη μου έσπασε το κινητό της, της το έδωσα. Η ίδια είναι πολύ ευχαριστημένη γιατί βγάζει φανταστικές selfies. Τώρα που ψάχνω πάλι για καινούριο κινητό, μάλλον θα ξαναπαραγγείλω το ίδιο -δεν υπάρχει άλλο με αυτά τα τεχνικά χαρακτηριστικά σε αυτή την τιμή-, αλλά από ελληνικό κατάστημα κι ας πληρώσω 100 ευρώ παραπάνω. Τουλάχιστον αν δω έστω κι ένα κινέζικο γράμμα, θα ξέρω πού να παραπονεθώ!!

Nume de utilizator