Μου βγάζει :"συλλεκτηκε κενή ετικέτα" και πιο κάτω: " κενή λίστα". Πώς μπορώ να το φτιάξω; Antoniades_Savvas 04-01-2020
Το βρήκα. Αν έχεις βάλει πιστωτική στη θήκη πίσω στο κινητό σου βγάζει αυτό το μήνυμα. Μην βάλεις καμία κάρτα πίσω από το κινητό τηλέφωνο. Blend_Kurdi 24-03-2021
Φίλε είσαι θεός μόλις τις έβγαλα κάτι κάρτες που είχα του οασα και σταμάτησε δε παίζει να το έβρισκα ποτέ... areti_pappa5355 30-03-2021
Σε ευχαριστώ πολύ!!!!! Μου είχε σπάσει τα νεύρα!!!!! Δεν θα το έβρισκα ποτέ όμως!!!!!! Sophia_Tab 06-11-2022
μπράβο ρε μάγκα ευχαριστώ.Εγω έχω ένα Redmi note και ξαφνικά μου έκανε τα ίδια.Ηταν μια κάρτα που είχα βάλει στη θήκη.Διαβασα ότι αν κλείσεις το nfc σταματάει, και πράγματι, αλλά δεν θέλω να το έχω κλειστό.Εισαι αστέρι ? Peter_M4 29-09-2023
10 Comentarii
Φίλε είσαι θεός μόλις τις έβγαλα κάτι κάρτες που είχα του οασα και σταμάτησε δε παίζει να το έβρισκα ποτέ...
θεούλης
Φίλε μπράβο σου με εσωσες
Και εγώ σώθηκα μολις
Ναι όντως αυτό είναι. Σε ευχαριστούμε πολύ για την πληροφορία!!
Τι λες τώρα!?!?!ευχαριστούμε.. Επιτέλους σταμάτησε ????????????
Φίλε είσαι άρχοντας... Υποκλίνομαι.. ???? ???? ???? Θ άρχιζα τα χαπια
Σε ευχαριστώ πολύ!!!!! Μου είχε σπάσει τα νεύρα!!!!! Δεν θα το έβρισκα ποτέ όμως!!!!!!
μπράβο ρε μάγκα ευχαριστώ.Εγω έχω ένα Redmi note και ξαφνικά μου έκανε τα ίδια.Ηταν μια κάρτα που είχα βάλει στη θήκη.Διαβασα ότι αν κλείσεις το nfc σταματάει, και πράγματι, αλλά δεν θέλω να το έχω κλειστό.Εισαι αστέρι ?
Μεγάλε..