Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Nystazy

Παιδια επειδη ειμαι ασχετος. Αυτο το ρουτερ μπορει να συνδεθει μονο του και να δωσει ιντερνετ οπως ειναι πχ τα ρουτερ των παροχων? Δεν με ενδιαφερει το Wireless το θελω για home gaming. Wireless οταν χρειαστει καποια στιγμη εχω σε τηλεορασεις κλπ με καλοδιο tplinks σε ολο το σπιτι και ανοιγω wireless απο εκει αν χρειαστει .

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

hoi_Gr

Οι συσκευές των πάροχων είναι συνδυασμός modem, router, wifi. Το Edgerouter είναι μόνο router. Δηλαδή πρέπει να το συνδέσεις με τη συσκευή του πάροχου για να κάνει τη σύνδεση στο δίκτυο. Το θετικό είναι ότι στη συσκευή πάροχου μπορείς να απενεργοποιήσεις τα πάντα και να μη μπλέκεται καθόλου στο δίκτυο σου εκτός από τη πολύ βασική λειτουργία του modem.

Όνομα χρήστη
Mallinanga

Όχι. Δεν έχει ενσωματωμένο modem. Μπορείς όμως να συνδέσεις το modem του παρόχου και με κατάλληλο configuration να πάρει internet από εκεί, για να μπορείς να εκμεταλλευτείς το καλύτερο routing που κάνει αυτή η συσκευή.

Όνομα χρήστη
ebenizerskroutz

Δεν είναι modem/router. Είναι router σκέτο. Άρα αν εννοείς ότι θες κάτι που να το συνδέεις με το τηλέφωνο και να σου δίνει internet, δε σου κάνει. Θες και το modem του παρόχου.

Όνομα χρήστη