Μήπως έλαβε κανείς νέο μήνυμα ειδοποίησης για την παραγγελία;
Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an
2 Antworten
από media markt που το έχω παραγγείλει εγώ μου ήρθε mail που λέει ότι η παραγγελία "πετάει για να έρθει στα χέρια σου" και στο site λέει πως "εστάλη" αντί για "υπό επεξεργασία", οπότε λογικά αύριο θα είναι εδώ
Οχι. Αυριο λογικα.
2 Kommentare
Έλαβα μήνυμα για την παραγγελία και κατόπιν τους τηλεφώνησα.
Μου είπαν πως η παραγγελία είναι προορισμένη για αύριο.
Υπάρχει βέβαια μικρή πιθανότητα να σταλέι και την Πέμπτη.
Δεν νομίζω λοιπόν να υπάρχει πρόβλημα με τις παραγγελίες.Επιπλέον καθυστερήσεις κτλ αφορούν τις εκάστοτε εταιρείες και καταστήματα.
5 Kommentare
Μάλιστα. Που περιμένειες την παραγγελία σου φίλε αν επιτρέπεται? Μου κάνει ενύπωση που δεν έχω ακόμη ενημέρωση γιατί έτυχε και έκανα παραγγελία με το που το έβγαλαν στο site τους.
Ακριβώς αυτό.Από εκεί την έκανα.Μπορείς βέβαια να κάνεις και ένα τηλεφώνημα για να ησυχάσει και η ψυχούλα σου ;-)
Αθήνα, Αιγάλεω και εγώ λίγες ώρες μετά από την στιγμή που βγήκε στο site έκανα την παραγγελία
Μάλλον τότε θα παίζει ρόλο η άμεση αποστολή εντός Αθηνών, γιατί εγώ το περιμένω στη Θεσσαλονίκη. Λογικά σε μας θα αρχίσουν να τα στέλνουν από αύριο, ίσως και κατευθείαν με μήνυμα για να πάμε να παραλάβουμε. Για να δούμε.
Προφανώς,αλλά σε οποιαδήποτε περίπτωση μην διστάσεις να κάνεις τηλεφώνημα.Αυτό έκανα και'γω επιβεβαιώνοντας την παραγγελία.