ΔΕΝ καταλαβαινω γιατι δεν πεφτει η τιμη του ειναι τοσο καλο?η τους ξεμειναν?
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
2 Απαντήσεις
Η τιμη επεσε...Ειναι ομως παρα πολυ καλο κινητο.Το εχω 6 μηνες και με εχει αφησει απολυτως ικανοποιημενο...Ειναι μεγαλο με παρα πολυ καλη ποιοτητα οθονης,καταπληκτικα ηχει στερφωνικα και πραγματικα οτι πιο δυνατο υπαρχει σε κινητο απο θεμα εντασης και ποιοτητας,παρα πολυ καλη καμερα πισω σε επιπεδο note 2,επιδοσεις αρκετα καλες (AnTuTu 35.000)(besemark os ii 890)...Μπαταρια καλη...!!!Γενικα πιστευω πως τα αξιζε τα 300 ευρω που ειχα δωσει και στο idol 4 θα πηγαινα ανετα μιας και εχει πολυ καλυτερα χαρακτηριστικα...!!!
Ποσο να πεσει πια?Αρχικη τιμη στα μεγαλα καταστηματα 299 και στα καταστηματα του skroutz 239.Ειμαι κατοχος του εδω και 4 μηνες και πραγματικα εχω κανει παρα πολλες συγκρισεις με πολλα κινητα οπως galaxy note 4,iphone 6,iphone 6s plus,lumia 535,htc one mini 2,galaxy note 2,galaxy s6 και πραγματικα ειναι πολυ καλο σε ολα του.Ενταξει δεν μπορει να φτασει τις επιδοσεις των note 4,iphone 6+6s plus,galaxy s6 αλλα και παλι δεν παυει να ειναι ενα παρα πολυ καλο κινητο.Το σιγουρο ειναι οτι εχει την καλυτερη μπροστινη καμερα και απο τα 4 εκτος του s6 που εχει καλυτερη και σιγουρα 1.000% τον πιο δυνατο και καθαρο ηχο με πολυ μεγαλη διαφορα και απο τα 5.Τα μονα θεματακια που εχω εντοπισει εγω ειναι οτι αργει να ανοιξει λιγο τα παιχνιδια αλλα οχι σε σημειο να βαριεσαι εεε να κανει 5 δευτερολεπτα περισσοτερο.Ενταξει το antutu μου εβγαλε 33.000 που ειναι καλα για μεσαια κατηγορια....Εγω 1 εχω να πω πως αν καποιος θελει ενα παρα πολυ καλο κινητο με πολυ καλες επιδοσεις πολυ καλη καμερα και τελεια webcamera και τα δυνατοτερα ηχεια σε κινητο στον κοσμο να το παρει και με 299 απο τα μεγαλα καταστηματα...!!!ΑΞΙΖΕΙ δεν εχει σχεση που ειναι alcatel.Η εν λογω εταιρια τον τελευταιο καιρο κανει μεγαλες προσπαθειες να γινει απο της μεγαλυτερες και με το idol 4s και idol 4s pro μαλλον θα γινει μπραβο alcatel...!!!!