What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Dimitris.Antonopoulos.ViP

Θα χρειαστώ την βοήθεια σας σε κάτι, είμαι ανάμεσα στο Z3+, A5 (2016) & LG G4 και επειδή όλα αυτά παίζουν στην ίδια τιμή πάνω κάτω θα ήθελα να μου πουν όσοι το έχουν ψάξει λίγο παραπάνω ποιο αξίζει πιο πολύ από όλα. Η χρήση που θα κάνω είναι να έχω πολλές εφαρμογές, καλή κάμερα λόγο του ότι με ενδιαφέρει η λήψη βίντεο, να είναι ομαλό στην χρήση και εύκολο μενού και το να μην κολλάει!!! δεν μπορώ τα κολλήματα έχω το galaxy s3 και κολλάει με το παραμικρό κ ζεσταίνεται πολύ γρήγορα και παρόλα αυτά όταν πατάω το on/off button κάνει restart γιατί έτσι του κατέβηκε... Θα με ενδιέφερε να μάθω +/- από τις συσκευές κ να καταλείξω κάπου.

Username

4 Replies

Username
John Akritidis

Φιλε μου και εγω σε αυτα εχω καταληξει, αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν αξιζουν τοσα λεφτα για αυτην την συσκευη, ποια ειναι η γνωμη σου;

1 Comment

Username

1 Comment

bezilys1

Το LG g4 έχει το πρόβλημα με το boοtloop δεν λέει να το πάρει κάποιος και να έχει το φόβο μήπως κάποια μέρα του σβήσει για πάντα γιαυτό πιστεύω καλύτερο είναι το z3+

Username
John 85

Για να μην στα πολυλογω μια ιδέα από Samsung πήρες οπότε δε στο συνιστώ! Το lg G4 πολύ καλό αλλά παρουσιάζει προβλήματα με bootloop κλπ. Οπότε η καλύτερη λύση είναι το z3+ αν και προσωπικά θα σε προετρεπα να δώσεις κάτι παραπάνω η να περιμένεις λίγο καιρό να πέσει η τιμή του και να πήγαινες για το Z5...

3 Comments

Dimitris.Antonopoulos.ViP

Εγώ το έψαχνα όλο το βράδυ και κατέλειξα στο Ζ3+ ..! Τι αρνητικό μπορεί να έχει το Ζ3+ πέρα από αυτό με την θέρμανση? (που απ'ότι είδα σαν να λύθηκε λίγο το πρόβλημα)

John 85

Η εγγύηση... Καλύπτεται μεν αλλά από το κατάστημα που θα το αγοράσεις και όχι από την Sony Hellas... Κατά τα άλλα ειδικά σε αυτή τη τιμή είναι φανταστικό τηλέφωνο!

Username