Καλησπέρα σας παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω όποιος ξέρει αν αυτό το κινητό έχει τα Ελληνικά μέσα γιατί έμαθα πως δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα στην Ελλάδα. κι αν τα έχει, πως ακριβώς γίνεται αφού δε το έχει επιτρέψει η Sony?
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Καλησπέρα σας παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω όποιος ξέρει αν αυτό το κινητό έχει τα Ελληνικά μέσα γιατί έμαθα πως δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα στην Ελλάδα. κι αν τα έχει, πως ακριβώς γίνεται αφού δε το έχει επιτρέψει η Sony?
3 Απαντήσεις
Φίλε μου έχει Ελληνικά κανονικά (είναι θέμα λογισμικού αυτό) όμως ως κάτοχός του πρέπει να σου πω πως παρόλο που είναι ένα πολύ καλό τηλέφωνο, δεν έχει υποστήριξη από την Sony Ελλάδος ως προς την εγγύηση του και τα service του.
Εχει Ελληνικα αν το παρεις,το εχει ενας γνωστος μου!
2 Σχόλια
Αυτο που θελω να μαθω ειναι αν εχει τα ελληνικα απο κατασκευης (απο τη Sony δλδ) ή αν τα βαζεις τα σκρουτζομαγαζα?
Τι σημασια εχει απο ποιον ακριβως ειναι η γλωσσα, οταν ενα κινητο προοριζεται για ευρωπη εχεις ολες τις γλωσσες,και η ελλαδα ειναι ευτυχως ακομα στην Ευρωπη,
Σε αυτο το κινητο θα επρεπε να προβληματιζεσαι πιο πολυ για την εγγυηση του, και οχι για την γλωσσα που ψαχνεις να βρεις και εγω δεν ξερω το γιατι, αφου λεμε εχει ελληνικα...για εγγυηση παντος θα ρωτησεις απο το καταστημα που θα το παρεις,εγω δεν μπορω να σε πω με σιγουρια,αυτα που ειπα με σιγουρια στα ειπα!
1 Σχόλιο
Σε καλύπτει παρόλα αυτά ομως το μαγαζί από το οποίο το αγόρασες?