La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
DarkAvrora

Καλησπέρα.Θα χρειαστω τη βοήθεια σας σχετικα με το πιο smartphone είναι καλύτερο απο αυτά για να επιλεξω:Sony Xperia C5 ή M5 ή Z3+ ή Z5 ή Samsung Galaxy S6 Edge.Διαβάζω αντίθετες απόψεις και μπερδευομαι ακόμα περισσότερο.Τα χαρακτηριστικα που με ενδιαφέρουν είναι:η κάμερα,η μπαταρία(να βγάζει μια μέρα με έντονη χρηση:4k video,φωτογραφιες,Snapchat,YouTube,Fb κ.λπ.),ταχύτητα(χωρίς βέβαια να υπερθερμαινονται οι επεξεργαστες σε ενοχλητικο σημειο) και οθόνη(χρωματα και ευκρίνεια).

Και κάτι άλλο:αν μπορουσατε, να μου προτεινετε και κάποια ακουστικα κεφαλης τα οποια θα είχαν αποτελεσματικό noise cancelation(να μην ακούγεται τίποτα όταν βρίσκεσαι σε λεωφορείο ή μέτρο και ακόμα καλυτερα θα ηταν στα αεροπορικα ταξιδια, αν και δεν γνωρίζω αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό) με ποιοτικό ήχο και τιμή μέχρι 35€, θα ηταν μεγάλη βοήθεια για να αγοράσω κάποιο.Είδα αυτα αλλά δεν ξέρω κατα ποσο αξίζουν:
https://www.skroutz.gr/s/4567812/Sony-MDR-ZX310AP.html

Nume de utilizator

1 Răspuns

John 85

Το Z5 έχει όλα αυτά που ζητάς! Για ακουστικά δεν ξερω να σου πω...

4 Comentarii

DarkAvrora

Ευχαριστώ πολύ.Πιστευεις οτι αξιζει τα λεφτα του(400€)το Z5 τωρα ή να περιμενω να κατεβει και αλλο η τιμη;Τι άποψη εχεις σχετικα με το Z3+;Η καμερα τι λεει(αμα βέβαια εχεις εμπειρίες με το Z3+);Αξίζει τα λεφτά του;Γιατι θελει να το αγορασει ενας γνωστος μου...Ξέρεις αν υπερθερμενεται και αν έχει κάποιο άλλο σημαντικο μειονεκτημα;

DarkAvrora

Μήπως ξέρει κάποιος αλλος να μου προτείνει ποιοτικά ακουστικά σε προσιτή τιμή και με αποτελεσματικό noice cancellation;...γιατί δεν γνωρίζω και πολλα.

John 85

Κατά τη γνώμη μου το Z3+ Είναι value for money! Το μόνο του μειονέκτημα ήταν η υπερθέρμανση ή οποία απ'ότι λέγεται με κάποιες αναβαθμίσεις διορθώθηκε! Η κάμερα του Z3+ Είναι αρκετά καλή αλλά όχι σε επίπεδο Z5. Επίσης το Z3+ καλύπτεται από εγγύηση του καταστήματος που θα το αγοράσεις και όχι από τη sony hellas γιατί δεν εισάγεται επίσημα στην χώρα μας... Τώρα το Z5 Είναι από τα καλύτερα smartphones αλλά κατά τη γνώμη μου περίμενε να βγει η σειρά X και να πέσει λίγο η τιμή του! Όχι ότι δεν τα αξιζει τα λεφτά του αλλά αφού υπάρχει η πιθανότητα να το πάρεις φθηνότερα γιατί να μην το κάνεις...

DarkAvrora

Σωστός.Ευχαριστώ για τις πληροφοριες.Μήπως ξέρεις κατα ποτε θα βγει η υπόλοιπη σειρα X και μήπως μπορείς να μου προτείνεις κάποιο έμπιστο σκρουτζομαγαζο για να του προτείνω;Θέλει να το πάρει σε άσπρο.

Nume de utilizator