Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
TASOS_STAMATIS

Λοιπόν πριν λίγους μήνες έκανα τη μα....α κ αγόρασα μέσω σκρουτζ 2 τηλέφωνα g4 δικαρτα . και τα δυο παρουσίασαν το ιδιο πρόβλημα boot loop .Το ένα το έφτιαξε επιτόπου το σέρβις στην κατεχάκη το άλλο η εταιρεία (ας πούμε εταιρεία) το παρέλαβε με μεταφορική κ το έφτιαξε αλλάζοντας πλακέτα .Σε 3 μέρες παρουσίασε ξανά το ίδιο πρόβλημα . Τα πήρα κρανίο κ επικοινώνησα με lg τηλεφωνικά και τους ζήτησα να μου αλλάξουν την συσκευή .Με αντιμετώπισαν με μια απίστευτη δόση ειρωνείας και τελικά αφού προσπαθούσα να βρω δίκιο μου είπαν ότι δεν αλλάζεται η συσκευή γιατί η lg δεν εισάγει δίκαρτα g4 .Τούς ζήτησα να μιλήσω με κάποιον προϊστάμενο και όχι με την εξυπηρέτηση πελατών και με απίστευτη ειρωνεία ο τηλεφωνητής μου είπε πως αυτός είναι προιστάμενος . 1. υπάρχει τρόπος να βρώ το δίκιο μου ?Μήπως δεν αγόρασα lg τηλέφωνο λέω εγώ τώρα .2. Αν ήταν μονόκαρτο θα το άλλαζαν? 3. μακριάααααααααααααα απο LG 4 για όποιον ενδιαφέρεται...

Benutzername

1 Antwort

NICK 71

το ιδιο επαθα και γω με lg g4 δικαρτο μου αλλαξαν την πλακετα,το τηλ αγορασμενο πριν 3μιση μηνες.Οσο για το αν το κινητο ηταν μονοκαρτο η δικαρτο η πολιτικη τους είναι ιδια τα επισκευαζουν δεν τα αλλαζουν.Πριν το lg g4 ειχα το lg g3 μονοκαρτο από τις πρωτες μερες παρουσιασε πρόβλημα [τηλ 10ημερων]το εστειλα και μου ειπαν ότι δεν εχει βλαβη.Μετα από 1μηνα περιπου το gps δεν δουλευε το εστειλα και μου αλλαξαν την πλακετα,συμπερασμα ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ LG.

Benutzername