La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
Sofia_Papageorgiou

δεν μπορω να καταλαβω ρε παιδια κοιταζωντας συνεχεια σελιδες για κινητα εχω φαει κολλημα εχω το meizu m3s κινεζικο στα 139 ευρω το πηρα εχωντας πριν στην κατοχη μου το Htc one m8 κ μου το εκλεψαν.το θεμα ειναι ομως...
1.περνεις ενα κινητο που μετα το μετιανιωνεις ο λογος επειδη δεν υπαρχει βιτρινα για τα κινητα ωστε ο πελατης να τα πιασει να τα ελεγξει να δει αν του κανει γενικα το κινητο.
2.περνεις ενα ακριβο κινητο κ δεν εχει καποια χαρακτηρηστικα που εχουν τα φτηνα κινητα πχ οπως samsung 6s 7s κ δεν εχουν ποιοτικο ηχο.
3.πας πετας τοσα λεφτα κ στο τελος οταν σου βγαζει προβλημα τα καταστηματα τα περισσοτερα αν οχι ολα κ τα σερβις ειναι για κλαματα.αποφευγουν τις αντικαταστασεις η την επιστροφη χρηματων κ ταλεπωρουν τον πελατη λες κ ο πελατης δεν εσκασε τα ωραια του λεφτουδιακια για να παρει το σαραβαλο κινητο.
5.θελεις να παρεις ενα καλο ποιοτικο κινητο με καλη καμερα καλον ηχο επεξεργαστη rom ram κτλπ κ με ολα αυτα τα χαρακτηρηστικα το πουλανε πανακριβα λες κ αν τα πουλουσανε φτηνα δεν θα βγαζανε η εταιριες εχω δει review για review κ ειναι ελαχιστες φορες που στα review τα ελληνικα εχουν πει οτι η καμερα η ειναι τελεια η καλη της περισσοτερες φορες λενε οτι δεν ειναι κ τοσο καλη. ο λογος που πρεπει να σκασεις τοσα λεφτα για να παρεις με τελεια χαρακτηρηστικα κινητο ποιος ειναι?κ καποια απο αυτα να ειναι ανυπαρκτα?δλδ αν θες τελεια καμερα πρεπει να σκασεις ενα σορο λεφτα για το κινητο κ να μην εχει τελεια καμερα κ να σκασεις αλλα ποσα για να παρεις απλα μια καμερα σαν συσκευη.δεν λεω κ εμεις σαν ελληνες πελατες θα μου πειτε τα θελουμε ολα αλλα ναι τα θελουμε ολα γιατι οταν σκας τρελα λεφτα για μια συσκευη θες να εχει τα παντα κ καμερα κ επεξεργαστη κ rom κ ram κ τα παντα αυτη ειναι η αποψη μου.Α κ κατι τελευτιαο εχετε παρατηρισει οτι τα παλια κινητα με κουμπια ειναι πιο σκυλια απο τα καινουρια τα smartphone?πεφτουν κατω δεν παθαινουν τιποτα αφηστε που εχουν καλυτερο ηχο απο καποια smartphone κ ακουγωντε πιο δυνατα.

Nume de utilizator