Γεια σας..ήθελα να ρωτήσω την γνώμη σας για το Pc που θέλω να φτιάξω με αυτόν τον επεξεργαστή!Μητρική Asus Z170-A..16GB RAM DDR4 3200Mhz..τροφοδοτικό Corsair CX750M 80Plus Bronze και κάρτα γραφικών Nvidia GTX750Ti 4GB
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Γεια σας..ήθελα να ρωτήσω την γνώμη σας για το Pc που θέλω να φτιάξω με αυτόν τον επεξεργαστή!Μητρική Asus Z170-A..16GB RAM DDR4 3200Mhz..τροφοδοτικό Corsair CX750M 80Plus Bronze και κάρτα γραφικών Nvidia GTX750Ti 4GB
2 Απαντήσεις
Άμα έχεις την δυνατότητα πάρε μία gtx 960 ή R9 380/380x
Αλλιώς βάλε ram με μικρότερη ταχύτητα και μία από τις παραπάνω κάρτες γραφικών
4 Σχόλια
Άμα θες ένα pc για 5 χρόνια και πάνω, τότε ακολούθα την συμβουλή μου και βάλε μία καλύτερη κάρτα γραφικών και ram με μικρότερη ταχύτητα
Τι ειπες τωρα...oc version υπαρχουν και στα δυο μοντελα και τα 2gb και τα 4gb,το oc version ειναι η εκδοση με μεγαλυτερες ταχυτητες τις καρτας,δεν εχει να κανει καμια σχεση με την χωρητικοτητα.Τωρα οσο αναφορα ποσα gb θα χρειαστεις,θα σου προτεινα να πας σε 4gb ωστε να ειναι futureproof δηλαδη να αντεξει σε διαστημα χρονου.
4 Σχόλια
Το ξέρω φίλε ότι η κάρτα γραφικών είναι κακή για τέτοιο σύστημα απλά την πήρα φέτος για το παλιό μου pc και δεν λέει να την πετάξω έτσι.Εκτός εάν βρω και την πουλήσω πουθενά.
Α οκ φίλε μου άλλο αυτό. Βάλε την στην χρυσή ευκαιρία σε μια νορμάλ τιμή για πούλημα και αν την πουλήσεις συμπληρώνεις τα υπόλοιπα χρήματα για να πάρεις μια καλύτερη. Αν φυσικά έχει την δυνατότητα γιατί είναι και δύσκολοι καιροί οικονομικά. Όπως και να έχει με ότι σύστημα και αν έχεις να είσαι καλά και να χαίρεσαι την ζωή και να περνάς όμορφα.
Αυτό σκοπεύω να κάνω φίλε..θα δω από του χρόνου για κάρτα γραφικών διότι δουλεύω μόνο καλοκαίρι.Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια σου και να είσαι καλά φίλε μου..ότι καλύτερο σου εύχομαι.
Παρακαλώ και σε ευχαριστώ και εγώ φίλε μου.