Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Stelikos27

Καλησπερα παιδια!Παω για συστημα καινουργιο!Gaming PC και δεν θα το κανω ποτε OC διοτι δεν εχω της γνωσης!CPU Intel Core i5 6500,Καρτα Γραφικων Msi GTX1070 8G,SSD Samsung 850 evo 500 GB,HDD WD BLUE 1TB,Ram DDR4 της Corsair Dominator Platinum 16GB 2400Ghz,Τροφοδοτικο Corsair 80+ gold 550Watt,Κουτι Be Quiet Silent Base 600,Monitor της ACER PREDATOR 27 ιντσων και τωρα για μητρικη λεω να παω για την MSI Z170A M7 αλλα ειναι για OC απ οτι βλεπω και λεω να παω για κατι το οποιο θα ειναι ελαφρως φθηνοτερο και να ειναι καλο!Τωρα αν δεν υπαρχει θεμα με το OC που λεει η μητρικη τοτε παιρνω αυτην!Εχω και καποιες ερωτησεις σχετικα με το Hardware!Χρειαζεται να βαλω εξτρα ψυκτρα επεξεργαστη η εχει απο μονος του ο επεξεργαστης?Θα ηθελα τη γνωμη σας για το συστημα ολο και αν ειναι συμβατα ολα μεταξυ τους!Και ξανα επισημαινω!Δεν θα παω για OC!Ευχαριστω πολυ!

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

george555

πολυ mismatch στα πραγματα σου , αρκετα ακριβη οθονη , τα 144hz πρεπει να πιανεις και 144fps αλλιως παει χαμενη σε ultra στα 2560 χ 1440 πχ battlefield 4 με gtx 1070 γυρο στα 90 απο μερια καρτας , η msi z170 m7 περιττη ειδικα αν δεν σε ενδιαφερει το OC κοψε απο μητρηκη και βαλε 6700κ και μεινε στα 4.0-4.2ghz θα εχεις αρκετα πιο σταθερα και περισσοτερα fps οταν χρειαζετε cpu και δεν θα βουταει αλλα θελει μεγαλο cooler ειναι ζεστος . το τροφοδοτικο οκ αλλα καπος οριακο και αν αργοτερα θες sli θες και αλλο μεγαλο τροφοδοτικο . ο wd blue o 7200rpm καλος για 2 δισκος ΑΛΛΑ εχει πολυ πολυ τρεμουλο και πολυ εκνευριστικι δονηση θα κοιταγα για WD μωβ , αν αντεχει η τσεπει σου θα πηγαινα για καλυτερη καρτα 1080 συνδιαστικα με 6700κ θασε σταθερα κοντα στα 144 fps , αν και δεν τα αξιζει η 1080 τα αρκετα παραπανο χρηματα απο την 1070 αν μπορεισ να περιμενεις περιμενε για 1080 ti .

Όνομα χρήστη