Γνωμη για το παρακάτω build παρακαλώ.
Ιntel i5 6500 3,2
Corsair Carbide 88r case
Asus B150 pro Gaming Motherboard
Evga GTX 1060 SUPERCLOCKED 6GB
OCZ TRION 150 240 gb
Thermaltake TR2 700w power supply
G.Skill RipjawsV 16gb (2x8)
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Γνωμη για το παρακάτω build παρακαλώ.
Ιntel i5 6500 3,2
Corsair Carbide 88r case
Asus B150 pro Gaming Motherboard
Evga GTX 1060 SUPERCLOCKED 6GB
OCZ TRION 150 240 gb
Thermaltake TR2 700w power supply
G.Skill RipjawsV 16gb (2x8)
3 Απαντήσεις
Πρωτα απ ολα θα αλλαζα το τροφοδοτικο και σαν μινιμουμ σε ποιοτητα και τιμη θα εβαζα το EVGA 700B Bronze.
Απο κει και περα στα λεφτα που δινεις αντι γι αυτα που εχεις θα εβαζα Samsung SSD, κουτι ενα απ τα Zalman Z11 neo / Zalman Z9 neo / Corsair Carbide 200R ή αν δεν σε νοιαζει το να μην εχει θεση για optical το CoolerMaster Masterbox 5 ή ακομα καλυτερα το Phanteks Eclipse P400.
Motherboard την ASUS H170M-PLUS καθως και πιο φθηνη απ αυτην που εχεις βαλει ειναι και δεν ειμαι λατρης των gaming mobos σαν ποιοτητα. Αν παλι θελεις κατι σε Pro και τρωγεσαι να δωσεις τα λεφτα παρε την Asus H170-PRO.
Τελος αν σου περασει απ το μυαλο να παρεις cpu cooler αντι για το stock, θα σου προτεινα εχοντας το τσεκαρισμενο το RAIJINTEK THEMIS το οποιο κατα τη γνωμη μου ειναι οτι καλυτερο σε cooler κατω των 45 ευρω (εχει 28 ευρω απο γνωστο καταστημα).
Αυτα.
Παρε τροφοδοτικο XFX η SeaSonic. 600-650w ειναι υπεραρκετα , ετσι κ αλλιως η GTX 1060 δεν εχει υποστηριξει SLI.
5 Σχόλια
Το Seasonic S12II-620 ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΟ ποιοτικα κ ελαχιστο φθηνοτερο απλα ειναι full wired.
Αν θες ντε κ καλα semi modular το φθηνοτερο καλο ειναι το EVGA SuperNOVA 650 GQ v2 το οποιο ειναι Α+++ απο ποιοτητα κατασκευης.
Το Corsair ειναι μετριο- αλλα την κανει την δουλεια του σε σχεση με τα επικινδυνα no name. Αν δεν σκοπευεις να κανεις κ OC τοτε καλο ειναι.
Asus,msi ,asrock,gigabyte ολες αξιοπιστες ειναι.
Δε πας για oc με τον 6500 οποτε παρε οποια σου κανει κεφι μεχρι 80ε γιατι δεν αξίζει πιο ακριβη Β150 γιατι μετα πας σε τιμες Ζ170.
Κοιτα στα χαρακτηριστικα κ τις φωτο πια εχει τις πιο πολλες θυρες usb κ αν θες να'χεις ps2 θυρα για ποντικι/πληκτρολογιο.
Ddr3 k ddr4 δεν εχουν διαφορα σε επιδοσεις.
Μαλιστα οταν συγκρινεις ραμ στην ιδια χωρητικότητα εχουν τις ιδιες επιδοσεις οποτε παρε το πιο φθηνο σετ 2χ4gb η 2x8gb.
Ολες οι εταιριες που βγαζουν ραμ ειναι γνωστές.
Πλεον δεν βρισκεις νο νειμ μαρκες ραμ.
Παρε το πιο φθηνο σετ 2χ4gb αν θες 8gb ραμ η το πιο φθηνο σετ 2χ8gb αν θες 16gb.
Μακρια απο Corsair. Κατα τη γνωμη μου κι επειδη το τροφοδοτικο αν και υποτιμημενο ειναι ισως το σημαντικοτερο κομματι του υπολογιστη, δεν χωρανε εκπτωσεις. Εγω θα επαιρνα (και παιρνω) οτι καλυτερο σηκωνε η τσεπη μου κατα σειρα προτεραιοτητας εκ των:
1. Evga-Seasonic
2. Super Flower
3. Be Quiet! - XfX
μια χαρα μου φαινεται, παντα βεβαια εξαρταται απο τις απαιτησεις σου.
τον επεξεργαστη τον εχω και εγω, και μπορω να πω ειναι πολυ καλος αν θες απλο gaming χωρις πολλες απαιτησεις. στη θεση σου αν ειχα τα λεφτα θα επαιρνα τον i5 6600k, μιας και ειναι ξεκλειδωτος. αλλα δεν θα δεις και μεγαλη διαφορα σε σχεση με τον 6500. για καλο gaming και τιποτε αλλο νομιζω οτι ειναι ενταξει
προσωπικα θα αλλαζα τροφοδοτικο, θα επαιρνα καποιας γνωστης εταιρειας που ειναι σιγουρη εγγυηση. 650 watt θα σου ειναι πολυ ενταξει
1 Σχόλιο
Όντως το τροφοδοτικό αντικαταστάθηκε από ένα Corsair CX600,οπως και ή μητρική και στη θέση της μπήκε μία MSI H170 Gaming M3.Προς το καλύτερο οι αλλαγές;