Παιδια μια ερωτηση σας παρακαλω. Εχω τον εν λογο επεξεργαστη απο περυσι μαζι με μια Asus Z170-A, μνημη 2x8GB 2666ΜΗz DDR4 (τα εχω default στα 2133ΜΗz) G.Skill Ripjaws V και τροφοδοτικο Super Flower Platinum 650w.
Καθε φορα λοιπον που ανοιγω τον υπολογιστη στα πρωτα κλικ που κανω, ειτε ειναι ανοιγμα καποιου προγραμματος, ειτε browser κλπ θα κολλησει για μια φορα ο υπολογιστης για 2 δευτερολεπτα και μετα θα συνεχισει κανονικα. Δε συμβαινει κατι που να κρασαρει τον υπολογιστη, ουτε κατι αλλο, μονο αυτο που περιεγραψα. Απλα με παραξενευει που συμβαινει παντα, συμβαινει παντα μια φορα και διαρκει παντα 2 δευτερολεπτα. Τυχαιο δεν ειναι λοιπον. Εχει κανεις αποψη?
2 Σχόλια
Εχω ενα Samsung SSD 850 Evo κι ενα WD 1 TB Blue. Δεν ξερω αν οντως φταιει ο δισκος αλλα σε ενα αλλο φορουμ που εχω ρωτησει το ιδιο πραγμα, καποιος ειπε οτι του κανει το ιδιο χωρις να εχει SSD, εχοντας μαλιστα και win10 αντι τα win7 που εχω εγω.
Αναβάθμισε BIOS της μητρικής μήπως βοηθήσει την κατάσταση, εγώ δεν έχω παρατηρήσει κανένα πρόβλημα πάντως στο δικό μου υπολογιστή...