La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
alexis_giamalis

Καλησπέρα Έχω μια gtx 1060 6gb της msi Έναν. Ι5 4430 3gh
Και 8 gb ram

Αγοράζοντας την 1060 πριν λίγους μήνες (αυγουστο)έλεγα ότι θα σηκώνω άνετα σε 1080/60fps current games (gta v, rise of the tomp raider, watch dogs 2, κ.α) Αλλά παρατήρησα ότι πχ στο gta v άντε να φτάνει τα 50-59μέσα στην πόλη και έξω το πολύ 70 fps όπως και watch dogs 2 Φυσικά και όταν αγόραζα την κάρτα είχα στον νου μου το cpu bottleneck Αλλά τότε είχαν πρωτοβγει οι skylake και πίστευα ότι δεν θα Έχω σημαντική άνοδο στα fps Είχα δει και review Αλλά στα περισσότερα χρησιμοποιούσαν έναν i5 6600k + 16 ram και έπιαναν 140 fps σε gta v πχ

Και ρωτώ εγώ...Έχω όντως cpu bottleneck και έχει έρθει ώρα για αναβάθμιση cpu η απλά να βάλω Αλλά 8 giga ram?

Nume de utilizator

1 Răspuns

alexisgr_1997

Ειναι λιγο "αδυναμος" ο cpu σου για το gta . Γενικα το gta βασιζεται περισσοτερο στον επεξεργαστη σου παρα στην καρτα γραφικων . Εγω που εχω τον 6600k και την 1060 6gb g1 παιζω το gta ultra 80fps max και μεσα στην πολη καποιες φορες με εκρηξης κλπ πεφτει κατω απο 60 . Τωρα αν θες να πας σε αναβαθμιση θα σου προτεινα i7 μιας και δεν θα δεις τρελες διαφορες αν πας σε i5 , αλλα σιγουρα θα σου προτεινα να παρεις αλλα 4gb ram .

Nume de utilizator