Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Kiriakos__Sidi_

Ετοιμαζω σιγα σιγα αναβαθμιση στο συστημα μου...απο ddr3 Amd 6αετιας σε intel ddr4(εννοειται)...Απο επεξεργαστη θα παω στον 6600Κ, Ram G-Skill (2x4) ...Oποτε δεν ξερω αν αυτη η μητρικη θα με καλυψει πληρως.Γνωριζει κανενας αν αξιζει; και αν οχι προτασεις ευπροσδεκτες.Eυχαριστω

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

kprs

Με κλειστά μάτια ;)

• INTEL Core i5 6600K
  • ASUS Z170 PRO GAMING
  • Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4-3000MHz
  • Samsung 850 Evo 500GB

Το έχω στημένο από τέλη Σεπτεμρίου 2015 περίπου, δουλεύω πάνω σε επεξεργασία φωτογραφίας και βίντεο και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Όπως είπε και ο @LePhleg πολύ καλό το software suite και το άμεσο overclocking αλλά και διαχείριση ανεμιστήρων που προσφέρει.

2 Σχόλια

johniq

Ωραίες επιλογές. ُΕπειδή ενδιαφέρομαι για τη συγκεκριμένη μητρική, οι μνήμες vengeance lpx είναι 4GBx4 ή 8GBx2; Ευχαριστώ.

kprs

Είναι 8Gbx2. Αυτή τη στιγμή έχω 32Gb (έχω βάλει άλλες 2 x 8Gb, αφού τώρα έχουν πέσει στα 110 ευρώ περίπου από τα 170 που είχα πάρει το πρώτο ζευγάρι).

Πολύ καλή επιλογή, θα μείνεις ευχαριστημένος!

Όνομα χρήστη
lephleg

INTEL Core i5 6600K
ASUS Z170 PRO GAMING
G.SKILL Ripjaws V 8GB DDR4-2400 (2x4GB)
Samsung 850 Evo 250GB

Εστησα αυτο το συστημα πριν ενα μηνα, προλαβαινοντας και τη προσφορα για το cashback της ASUS (https://offers.asuspromotions.com/gr/el/pages/motherboard/home).

Δεν εχω παρατηρησει τπτ το αρνητικο, ολα πανε σφαιρα.
Ευχαριστη εκπληξη το software suite της ASUS για τη διαχειριση της μητρικης και το one-click overclocking. Δινει ρεστα!

Εαν ψαχνεις μητρικη σε αυτο το budget και ο συνδιασμος θυρων που εχει η PRO Gaming σε καλυπτει, just go for it.

1 Σχόλιο

Όνομα χρήστη