Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

gtzivas

Εξαρτάται. Ο 6500 πλέον βγαίνει εκτός αφού έχει ίδια τιμή με τον 7500 o οποίος έχει μεγαλύτερη ταχύτητα (και έξτρα harware codecs). Αν δεν έχεις σκοπό να υπερχρονίσεις τον 6600Κ, η απόδοση του 7500 είναι ίδια.
Πλεονεκτήματα 7500: Πολύ χαμηλότερο κόστος (φθηνότερος~30€ + φθηνότερη μητρική~30€ + φθηνότερο τροφοδοτικό~40€ + μη απαραίτητη after-market ψύξη~40€= τουλάχιστον 140€ λιγότερα με πολύ συντηρητικούς υπολογισμούς)
Πλεονεκτήματα 6600Κ: Μπορείς να τον υπερχρονίσεις
Άποψή μου, με αυτή τη χρηματική διαφορά αντί να πας για 6600Κ, πήγαινε σε i7 όπου τα +4 threads είναι πολύ σημαντικότερα πλέον από ελάχιστα μεγαλύτερο single core. Αναμένεται να γίνουν ακόμα σημαντικότερα με την έλευση των ryzen και την πληθώρα open-world, strategy και άλλων παιχνίδιων που αξιοποιούν περισσότερα threads, χώρια οι εφαρμογές (video rendering, streaming, virtualization κλπ).

2 Σχόλια

KostasL93

εμενα με ενδιαφερει απλα ενα GAMING PC ΕΩΣ 900ΕΥΡΩ
VGA-> GIAGABYTE GTX 1060 2GB
RAM--> KINGSTON HYPERX 8GB DDR4 2133MHZ
CPU-->1ΑΠΟ ΤΟΥΣ 3ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΜΟΒΟ--> GIGABYTE H110M-SH/1151/DDR4
PSU-->EVGA 500B Bronze
SSD-->Crucial MX300 275GB
η αποψη σου @gtzivas?? αυτα σκεφτομαι να αγορασω

gtzivas

Βάλε μία B250 μητρική αντί για την H110 και πάρε τον 7500. Σύμφωνα με την intel έχει συμβατότητα και με την H110, αλλά με την B250 έχεις πρόσβαση σε κάποια πλεονεκτήματα της 7ης γενιάς cpu/chipset (π.χ Μ.2, USB type-c κλπ). Παρόμοιο σύστημα έφτιαξα και γω πριν 10 μέρες.
Πάρε και ένα benchmark για να ξέρεις τί να περιμένεις στο περίπου: http://www.userbenchmark.com/UserRun/3031846

Όνομα χρήστη