За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
otto_gruny

Γεια σας.. Αγορασα dji stantard 3 και εχω προβλημα με το range του.. Μπορω να κανω κατι για πιο μακρινες πτησεις..? Μεχρι τα 40-50m πετα και ερχετε πισω.. Ας με βοηθησει καποιος.. Ευχαριστω..

Потребителско име

2 Отговора

calories_greece

φαντάζομαι για να βλέπεις αυτά τα νούμερα πρέπει να το πετάς σε πόλη, έχεις δοκιμάσει σε ένα απομονωμένο περιβάλλον να δεις αν είναι το ίδιο; πχ: παραλία. Στη θέση σου θα έκανα τα εξής:
1) σωστό καλιμπράρισμα πυξίδας και IMU, το πως γίνεται μπορείς να το βρεις στο YTube
2) Αναβάθμιση στο τελευταίο Firmware
3) Αναβάθμιση στην τελευταία εφαρμογή DJI Go στο κινητό σου
4) re-bind του drone με το χειριστήριό του, το πως γίνεται θα το βρεις στο Ytube

5) δοκιμή σε απομονωμένη περιοχή και σωστή τοποθέτηση της κεραίας κατά την πτήση (έχει ανάλογη εικόνα εξήγησης στο εγχειρίδιο χρήσης)

αν στα 40-50 μέτρα χάνει το σήμα του με όλα τα παραπάνω, τότε η μονάδα που έχεις αγοράσει μάλλον έχει πρόβλημα. Ξεκίνα από τα παραπάνω και πες μας.

2 Коментара

manos.dimitranopoulos

Καλησπέρα φθλε μου, τα έχω κάνει όλα αυτά αλλα το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει. Το μόνο που δεν έχω προσπαθήσει είναι αυτό με το GPS για να λειτουργεί σε FCC mode.

Frodo_Man

Όλα αυτά σχετικά με fcc κια ce ναι ΑΣΚΟΠΑ και ΠΑΡΑΝΟΜΑ στο p3s την στιγμή που από μόνο του καταλαβαίνει σε τι περιοχή είναι. Απενεργοποιηστε το distance limit και αν το πρόβλημα εξακολούθησε επικοινωνήστε με έναν ειδικό. Να θυμάστε Ν ΜΗΝ δοκιμάζετε μέσα στην πόλη γιαυι είναι πιθανό να σας συμβεί flyaway. Σε τέτοια περίπτωση το κουνήστε το αριστερό switch πολλές φορές πάνω κάτω μέχρι να ενεργοποιηθεί το failsafe

Потребителско име

2 Коментара

otto_gruny

Επιλεγμενο και μη επιλεγμενο το ιδιο γινετε στα 40 μ περιπου φιλε.. Υπαρχει κατι που μπορω να κανω..?

moukaneleos

Μπορείς να ξεγελάσεις το gps του με κάποιες εφαρμογές για να φαίνεται ότι είσαι Αμερική και να το γυρίσεις σε FCC mode, που σου επιτρέπει μεγαλύτερες εμβέλειες σε σχέση με το ευρωπαϊκό (EC) mode. Δες σχετικά βίντεο στο youtube. Πάντως 50 μ. είναι αφύσικα λίγα, θα έπρεπε να σε πηγαίνει μέχρι 500~ πάνω κάτω, με την προϋπόθεση φυσικά ότι πετάς σε περιοχές χωρίς παρεμβολές κλπ. Το παιδί από κάτω με το nickname calories_greece ξέρει περισσότερα, ας ελπίσουμε να δει το ερώτημα σου και να απαντήσει.

Потребителско име