Καλησπέρα μια ερώτηση θέλω για όσους είναι γνωστές από αυτό το drone και το εχουν...λοιπόν η εμβέλεια λέει 500 μέτρα ενώ σε βίντεο που έχω δει έχει πάει και 6 χιλιόμετρα ποιο από τα δύο να πιστέψω ?!?
Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта
Καλησπέρα μια ερώτηση θέλω για όσους είναι γνωστές από αυτό το drone και το εχουν...λοιπόν η εμβέλεια λέει 500 μέτρα ενώ σε βίντεο που έχω δει έχει πάει και 6 χιλιόμετρα ποιο από τα δύο να πιστέψω ?!?
2 Отговора
Λογικά έχουν αλλάξει την κεραία και φτάνει ποιο μακριά https://www.google.com/search?q=antenna+phantom+3&rlz=1CDGOYI_enGR855GR855&oq=antenna+phantom+&aqs=chrome.2.69i57j0l3.12614j1j7&hl=el&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=tiG6w81VD27P2M:
500 και αν. Το δεύτερο που λες είναι προγραμματισμένη διαδρομή. Δεν είναι εμβέλεια. Έχουν βάλει σημεία στον χάρτη και ακολουθεί τη διαδρομή χωρίς να επικοινωνεί με το χειριστήριο.
6 Коментара
Ευχαριστώ πολύ για την απαντηση...κάτι τελευταίο γτ ειμαι αναμεσα από dji phantom 3 standar και στο dji spark combo μεταχειρισμένα και τα δυο ποιο να πάρω ?!?
@arismelachroinos αυτό δεν γίνεται από το dji go και γενικά από οποιαδήποτε εφαρμογή με προϋπόθεση ότι DRONE γυρνάει. Καλό θα ήταν ο καθένας να ξέρει τι γράφει
1 Коментар
Πράγματι ισχύει και αυτό. Πάντως γνωρίζω άνθρωπο που με την εργοστασιακή κεραία έχει πάει το Drone 1700 μέτρα πάνω από θάλασσα στην Ελλάδα. Εξαρτάται πολύ από το περιβάλλον που το πετάς και σε τι ύψος