Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
lamproskls

Καλησπέρα μια ερώτηση θέλω για όσους είναι γνωστές από αυτό το drone και το εχουν...λοιπόν η εμβέλεια λέει 500 μέτρα ενώ σε βίντεο που έχω δει έχει πάει και 6 χιλιόμετρα ποιο από τα δύο να πιστέψω ?!?

Benutzername

2 Antworten

1 Kommentar

Frodo_Man

Πράγματι ισχύει και αυτό. Πάντως γνωρίζω άνθρωπο που με την εργοστασιακή κεραία έχει πάει το Drone 1700 μέτρα πάνω από θάλασσα στην Ελλάδα. Εξαρτάται πολύ από το περιβάλλον που το πετάς και σε τι ύψος

Benutzername
arismelachroinos

500 και αν. Το δεύτερο που λες είναι προγραμματισμένη διαδρομή. Δεν είναι εμβέλεια. Έχουν βάλει σημεία στον χάρτη και ακολουθεί τη διαδρομή χωρίς να επικοινωνεί με το χειριστήριο.

6 Kommentare

lamproskls

Ευχαριστώ πολύ για την απαντηση...κάτι τελευταίο γτ ειμαι αναμεσα από dji phantom 3 standar και στο dji spark combo μεταχειρισμένα και τα δυο ποιο να πάρω ?!?

Frodo_Man

@arismelachroinos αυτό δεν γίνεται από το dji go και γενικά από οποιαδήποτε εφαρμογή με προϋπόθεση ότι DRONE γυρνάει. Καλό θα ήταν ο καθένας να ξέρει τι γράφει

Frodo_Man

@lamproskls
Απενεργοποιεις το distance limit γράψε how to disable distance limit p3s και θα δεις πως

arismelachroinos

Ποτέ δεν είπα ότι γίνεται με το dji go. Ποιος είπε ότι δε γυρνάει; Τι εννοείς δε σε καταλαβαίνω.

Benutzername