Υπάρχει κάποιος που να ξέρει ποια καταστήματα έχουν παρτίδα Z5 Compact όπου το κουτί μέσα να περιέχει και καλώδιο και φορτιστή? Γιατί βλέπω αρκετά άτομα που παίρνουν το κινητό μόνο με το καλώδιο του.
Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an
Υπάρχει κάποιος που να ξέρει ποια καταστήματα έχουν παρτίδα Z5 Compact όπου το κουτί μέσα να περιέχει και καλώδιο και φορτιστή? Γιατί βλέπω αρκετά άτομα που παίρνουν το κινητό μόνο με το καλώδιο του.
2 Antworten
Οπως ειπαν και τα παιδια απο κατω, στα μεγαλα μαγαζια μαλλον εχει και φορτιστη και ακουστικά. Προσωπικά επειδη τα ακουστικά που εχουν μεσα ολα τα κινητα, ειναι πολυ κακης ποιοτητας, δε με ενοιαζε αν θα εχει ή οχι (θα αγορασω καποια καλυτερα ετσι κι αλλιως). Στο ίντερνετ αν ψαξετε για unboxing υπαρχουν άλλα που εχουν μονο καλωδιο φορτισης, άλλα που εχουν και φορτιστη, και άλλα που εχουν και ακουστικα. Εγω πληρωσα 350 ευρω συνολο για : 330 το κινητο και 20 τον φορτιστη Sony. Στα μεγαλα μαγαζια το δινουν 400 και η μονη διαφορά ειναι τα ακουστικά που σιγουρα δεν αξιζουν 50 ευρω, με 50 ευρω παιρνεις ψαχνοντας πολυ καλυτερα ακουστικα. Πρεπει να ειμαστε πονηροι καταναλωτες, γιατι οι εμποροι ειναι επισης πονηροι ;)
Πάρε τηλέφωνο στο κατάστημα που θες να το παραγγείλεις και σιγουρέψου γιατί γι αυτό παίζει ρόλο για πια χώρα προορίζεται η συσκευή και όχι τι παρτίδα είναι... Άλλα δεν έχουν ακουστικά! Αυτό ισχύει για όλα τα τηλέφωνα! Οπότε αν παραγγείλεις από Σκρουτσομαγαζο παρε τηλέφωνο και ρώτησε τους!
3 Kommentare
Ακουστικά δεν εχουν γενικοτερα ουτε στις αλλες χωρες, πολυ σωστα. Εχουν ομως φορτιστη. Δυστυχως εγω οταν ρωτησα 2 μαγαζια, στο 1 μου ειπαν οτι δεν εχει φορτιστη, και στο αλλο μου ειπαν οτι δεν γνωριζουν τι περιεχει (που δε το πιστευω). Οπως και να χει, αν θελετε να βοηθησετε μικρα μαγαζια αγοραστε απο εκει. Ακομα και με επιπλεον 20 ευρω του επισημου φορτιστη Sony, παλι ερχεται περιπου 40 ευρω φθηνοτερα απ'οτι στα μεγαλα μαγαζια.
3 Kommentare
Επειδή έχω ψάξει πολύ το θέμα, η εγγύηση είναι τελείως διαφορετική. Από μεγάλα μαγαζιά που κοστίζει περίπου 50€ παραπάνω, έχεις επίσημη εγγύηση SONY HELLAS. Από skroutzoμάγαζα...πιάστ'αυγό & κούρευτο. Θα το στείλουν εξωτερικό (Σλοβενία-Ουγγαρία-Πολωνία & γω δε ξέρω που. Θα μείνεις κανά 3μηνο χωρίς κινητό με ότι αυτό συνεπάγεται.....άρα ότι πληρώνεις-παίρνεις.
Δε μου ακουγεται και πολυ λογικο αυτο. Αφου ειναι προιον Sony και εχει αντιπροσωπεια εδω, γιατι να το στειλουν εξω ; Νομιζω εξ αλλου οτι για προιοντα που πωλουνται σε Ευρωπαικες χωρες, ισχυουν συγκεκριμενοι νομοι, που μαλισταν αφορουν ελαχιστη εγγυηση 2 ετων. Επειδη με ενδιαφερει το θεμα, μηπως μπορεις να αναφερεις πηγές που το ξεκαθαριζουν ; Στην προστασια του καταναλωτη και στην γενικη Γραμματεια καταναλωτη παντως, λεει οτι λενε και ο Ευρωπαικος νομος. Απλά δεν εχω ακουσει για το ιδιο προϊον να πωλειται σε μια χωρα με διαφορετικες εγγυησεις.
Δεν ισχύει αυτό που λες! Αν είναι για Ευρωπαϊκή Χώρα η συσκευή όπως στα σκρουτζομαγαζα στο καλύπτει η Sony Hellas! Αν είναι από εξωτερικό π.Χ. Αμερική Κίνα κλπ μέσω eBay δηλαδη δεν στο καλύπτει! Και δεν κοστίζει μόνο 50 ευρώ παραπάνω! Στο λέω γιατί κι εγώ την έχω ψάξει...