εχω το Ζ3 και πηρα και το c5 Ultra τωρα και μπορω να πω οτι περα απο τις φοβερες μπροστινες φωτογραφιες που βγαζει το C5 δεν συγκρινεται με τιποτα με το Ζ3.Κολλαει αρκετα και φορτιζει απιστευτα αργα και η μπαταρια κραταει μια μερα με κανονικη χρηση.
Ελπιζω να παρει αναβαθμιση συντομα μπας και λυθουν καποια απο τα προβληματα που εχει
2 Kommentare
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου φίλε μου!!! Επίσης αν κλείσεις το κινητό, φορτίζει πολύ πιο γρηγορα
Εντάξει λογικό είναι γιατί δε τρέχουν εφαρμογές στο προσκήνιο και γι αυτό φορτίζει πιο γρηγορα! Εγώ έχω ένα θέμα με το καλώδιο ασύρματης φόρτισης όπου αργεί πολύ να το φορτίσει... Και παιδιά επί τη ευκαιρία θα ήθελα να προσθέσω μια ακόμα εμπειρία μου... Μην κατεβάσετε εφαρμογές μπαταρίας και καθαριστικά όπως το clean master...δε ξερω για άλλα κινητά αλλά στο z3 compact Που έχω η μπαταρια τελείωνε πιο γρήγορα! Αυτό υποθέτω γίνεται επειδή κλείνουν εκτός από τις συνηθισμένες εφαρμογές και τις εφαρμογές του κινητου... Ίσως μια από αυτές να ηταν και το stamina. Πάντως εγώ μόλις τις έσβησα είδα μεγαλη διαφορά!