Καλησπέρα παιδιά θέλω να το αγοράσω απλά με προβληματίζει η μπαταρία η οποία δεν είναι αποσπώμενη. Τι γίνεται εάν "πέσει" ή χρειαστεί αντικατάσταση; Επίσης εάν είναι κάποιος κάτοχος ας μας δώσει τα "φώτα" του!!!! Αρνητικά ή θετικά....
Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs
Καλησπέρα παιδιά θέλω να το αγοράσω απλά με προβληματίζει η μπαταρία η οποία δεν είναι αποσπώμενη. Τι γίνεται εάν "πέσει" ή χρειαστεί αντικατάσταση; Επίσης εάν είναι κάποιος κάτοχος ας μας δώσει τα "φώτα" του!!!! Αρνητικά ή θετικά....
2 Răspunsuri
πηγα στα public να το δω για το αγορασω...εντυπωσεις της πρωτης ματιας....λεπτο,αλουμινιο + γυαλι(gorilla glass) μπροστα 3gb ραμ,καμερα που δοκιμασα σουπερ...με οπτικο σταθεροποιητη και οχι διπλο led flash που λενε ολοι αλλα ενα led flash και το δευτερο ειναι σαν αυτο που εχει το lg g4 που αναγνωριζει την φωτηνοτητα του χωρου και βγαζει πιο πραγματικες φωτογραφιες πραγμα σουπερ για εμενα αλλα πρεπει με το iso να το ρυθμιζεις καθε τρεις και λιγο δηλαδη βγανεις απο τοην καμερα και πας στις ρυθμισεις αλλα οκ σιγα μονο για τοπια εγω την θελω μιας και ειμαι ερασιτεχνης και το κανω για την παρτυ μου....ποιοτητα αποψογη δεν το πιστευα οτι εβγαλε τετοιο κινητο η huawei που εχει εξελιχθει παρα πολυ. επισης δεκτης δακτυλικου αποτηποματος πολυ γρηγορος μιας και το δοκιμασα!! φιλε ειναι αυτο που λενε ερωτας με την πρωτη ματια ηθελα καιρο τωρα το lg g4 αλλα με το που επιασα αυτο το τηλ...αλλο πραγμα...τοσο η ποιοτητα με κερδισε οσο και τα χαρακτηριστικα του...αλλιως σου προτεινω το oneplus 2 ή one plus X!! εγω βεβαια θα παω αυτομιας και εχει ευκολο σχεττικα jailbreak γτ σπουδαζω και το χρειαζομαι για αυτον τον σκοπο δηλαδη θελω ενα κινητο πολυεργαλειο φτηνο και σουπερ κατασκευη κτλ κτλ πιστευω να βοηθησα με τις γνωσεις μου και τον ελαχιστο χρονο που αφιερωσα σε αυτο!