καλησπερα παιδες αγορασα το 6ς απο ιδιωτη μεταχειρισμενο στην τριχα αλλα δυστυχως παρατηρησα οτι εχει θεμα με την μπαταρια οταν το αφηνω στην τσεπη μου και ειμαι εξω πχ χανει σταδφιακα μπαταρια απο μονο του με αποτελεσμα μετα απο καποιες ωρες ελαχιστης χρησης να κλεινει απο μπαταρια.Αλλαξα μπαταρια σημερα και το μονο που ειδα μια ελαχιστη βελτιωση αλλα παλι ενω το ειχα φουλ αχρησημοποιητο στην τσεπη μου λογω εξοδου μετα αποκαποιες ωρες εφτασε 2% και εκλεισε απο μονο του,τι φαση υπαρχει τιποτα χειροτερο πισω απο ολα αυτα και δεν ειναι θεμα μπαταριας?
7 Kommentare
Τι εννοείς το πετάω φίλε μου;
Καταρχήν το πας σε κάποιο service για να σου πουν τι μπορεί να φταίει. Αν το κόστος επισκευής είναι ασύμφορο, τότε κοιτάζεις αν μπορείς να πάρεις τα χρήματά σου πίσω από τον ιδιώτη που στο πούλησε. Αν δε μπορείς , τότε το πετάς.
Το πήγα σε ειδικό και μου είπε πως μπορεί να είναι ελλατωματικη η μπαταρία που αγόρασα και να πάω να μου την αλλάξουν αν κάνει πάλι τα ίδια τότε θα υπάρχει κάτι με την πλακέτα αλλά γενικά το κινητό είναι αξογο εσωτερικά δεν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα ούτε μου κλείνει ξαφνικά ούτε τίποτα άλλο ύποπτο για πρόβλημα πλακέτας δεν ξέρω ελπίζω στην επόμενη αλλαγή μπαταρίας να στρώσει..Σήμερα έχασε συνολικώς 70% μπαταρία μέσα σε ένα 7ωρο με λίγη χρήση βέβαια,κάποια τηλέφωνα και λίγο φβ,δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό.
Κάνε αυτό που σου είπε και βλέπεις. Το φυσιολογικό είναι να κρατάει μια μέρα με αρκετή χρήση.
Καλώς φίλε ευχαριστώ για τον χρόνο σου έχω πάθει κόμπλεξ με αυτή τη μπαταρία κάθε τρεις και λίγο κοιτάω το ποσοστό αν πέφτει..
Να σαι καλά. Μακάρι να βρεις άκρη γρήγορα.
Φίλε μου τελικά πως βρήκες άκρη;