Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
dimitris_kwn

καλησπερα παιδες αγορασα το 6ς απο ιδιωτη μεταχειρισμενο στην τριχα αλλα δυστυχως παρατηρησα οτι εχει θεμα με την μπαταρια οταν το αφηνω στην τσεπη μου και ειμαι εξω πχ χανει σταδφιακα μπαταρια απο μονο του με αποτελεσμα μετα απο καποιες ωρες ελαχιστης χρησης να κλεινει απο μπαταρια.Αλλαξα μπαταρια σημερα και το μονο που ειδα μια ελαχιστη βελτιωση αλλα παλι ενω το ειχα φουλ αχρησημοποιητο στην τσεπη μου λογω εξοδου μετα αποκαποιες ωρες εφτασε 2% και εκλεισε απο μονο του,τι φαση υπαρχει τιποτα χειροτερο πισω απο ολα αυτα και δεν ειναι θεμα μπαταριας?

Benutzername

1 Antwort

jophiel

Υπάρχει κάποια περίπτωση να έχει πάρει κάποιο υγρό και το πρόβλημα να μην είναι μόνο μπαταρία. Μπορεί να είναι και πρόβλημα πλακέτας δηλαδή. Στην περίπτωση αυτή απλά το πετάς. Μέσω internet, βέβαια, δε γίνεται διάγνωση από τεχνικό. Πόσο μάλλον από εμένα, που είμαι απλός χρήστης...

7 Kommentare

jophiel

Καταρχήν το πας σε κάποιο service για να σου πουν τι μπορεί να φταίει. Αν το κόστος επισκευής είναι ασύμφορο, τότε κοιτάζεις αν μπορείς να πάρεις τα χρήματά σου πίσω από τον ιδιώτη που στο πούλησε. Αν δε μπορείς , τότε το πετάς.

dimitris_kwn

Το πήγα σε ειδικό και μου είπε πως μπορεί να είναι ελλατωματικη η μπαταρία που αγόρασα και να πάω να μου την αλλάξουν αν κάνει πάλι τα ίδια τότε θα υπάρχει κάτι με την πλακέτα αλλά γενικά το κινητό είναι αξογο εσωτερικά δεν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα ούτε μου κλείνει ξαφνικά ούτε τίποτα άλλο ύποπτο για πρόβλημα πλακέτας δεν ξέρω ελπίζω στην επόμενη αλλαγή μπαταρίας να στρώσει..Σήμερα έχασε συνολικώς 70% μπαταρία μέσα σε ένα 7ωρο με λίγη χρήση βέβαια,κάποια τηλέφωνα και λίγο φβ,δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό.

jophiel

Κάνε αυτό που σου είπε και βλέπεις. Το φυσιολογικό είναι να κρατάει μια μέρα με αρκετή χρήση.

dimitris_kwn

Καλώς φίλε ευχαριστώ για τον χρόνο σου έχω πάθει κόμπλεξ με αυτή τη μπαταρία κάθε τρεις και λίγο κοιτάω το ποσοστό αν πέφτει..

Benutzername