За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
Angela_pst

Καλησπερα σε ολους! Μπορω να αναφερω το γεγονος οτι ειμαι χρηστης αντρόιντ και εχω καποιες αμφιβολιες στην αγορα του μεου κινητου (iPhone 6s).Ακομη εχω και καποια συγκεκριμενη απορια.Εχω ακουσει πως πρεπει να πληρωσουμε οταν ανοιξουμε το κινητο καποιες εφαρμογες οπως η καμερα.Αν μπορεσει καποιος να μου απαντησει αν ισχυει αυτο❤

Потребителско име

1 Отговор

jophiel

Ο Χριστός και η μάνα Του... Πραγματικά ήθελα να γνωρίσω ανθρώπους που λένε τέτοια πράγματα... Φυσικά και δεν εννοώ εσένα, αλλά αυτόν που σου είπε τέτοιες ανοησίες.

Φυσικά και ΔΕΝ πρέπει να πληρώσεις ΚΑΜΙΑ από τις εφαρμογές που έρχονται προεγκατεστημένες με το κινητό. Δουλεύουν όλες μια χαρά και δωρεάν. Επίσης, στο Appstore (αντίστοιχο του playstore, αλλά για τα iphones) υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες δωρεάν και ποιοτικές εφαρμογές.

Αν σκέφτεσαι να αγοράσεις iphone για τους λόγους που ανέφερες, τότε μην το σκέφτεσαι. Αγόρασέ το.

2 Коментара

Angela_pst

Σε ευχαριστω παρα πολυ αλλα οι φιλοι μου ανεφεραν συνεχως οτι πρεπει να πληρωνω εφαρμογες και σκεφτομουν για την αγορα του κινητου.Τωρα ευτυχως που μου το ειπες και εσυ γιατι αλλιως θα δυσταζα να το αγοραζα.Σε ευχαριστω και παλι

Потребителско име