Παιδια καλησπερα...κατοχος ενος samsoung s3 απο το γεναρη του 2013 ...ευχαριστημενος αρκετα...εχω καταληξει στην αγορατου 6s απο το οποιο ελπιζω να αποζημιωθω και να μην σπαταλισω τσαμπα τα χρηματα μου...θεωρειται πως στο μελλον και συγκεκριμενα μεχρι τα χριστουγεννα η τιμη του θα πεσει αρκετα για να περιμενω ή να το αγορασω αμμεσα...?ευχαριστω
2 Comentarii
Εαν συγκρινεις την τιμη του iphone 6 ποσο κοστιζε μετα απο ενα χρονο και ποσο κοστιζει το Iphone 6s τωρα μετα απο ενα χρονο θα δεις πως 589 δεν εκανε. Πιστευω ειναι αρκετα καλη τιμη οχι Vfm αλλα μια μικρη ευκαιρια ναι
Νομίζω ότι και στα 580€ είναι καλά. Βέβαια υπάρχει και το "τρυπάκι" που πλέον σε βάζει η ίδια η εταιρία με τα GB. Αν θελήσεις να πας στα 64GB θα έχεις στην άκρη του μυαλού σου το γεγονός ότι η επόμενη σου αναβάθμιση θα είναι στα 128GB γιατί τα 64 πλέον δεν βγαίνουν και για να χωρέσεις στα 32 είναι αδύνατο. Εκεί λοιπόν σκέφτομαι εγώ την αναβάθμιση από το 16gb 5s που έχω σε 32gb 6s. Θα μου φτάνουν τα 32; Τα 16 είναι κόλαση. Είμαι ήδη γεμάτος και κάθε βδομάδα αδειάζω φωτογραφίες όπως επίσης είμαι πολύ επιλεκτικός στις εφαρμογές. Λόγω κόστους είναι 50-60 ευρώ κάτω. Από θέμα λειτουργικότητας;